Таки Да! Шоб Нє! Звичайно підійде! Я у своєму житті усе пробував! І в космосі був! І з анунакі базарив! Усе як було у 90-х...тіко не усі вижили...До речі сьогодні був на ДН у тещі 60...подарував 5 колосків! Та чотири випив за тих хто загинув у Голодомор..............................................................
та деж його візьмеш зара? через тиз планокурів ані конопляної олії, ані зерняток конопель немає. так само і з маком. то не моя проблемо що держава ладу навести неможе. я звик зірвати коробочку маку, розгризти його та зїсти. всьо. а зара дійшло що на маковія і маку нема.
Звичайно БУДЕ! Бо в нас години дві назад гарний пройшов! Але змило усю роботу сьогоднішнього працівника...Випив за день пачку чаю за два рази... Мо житло йому дати??? За день ні слова...З ранку бекав...а під вечір став мовою розмовляти!
Ось ще фото з вихідних, цей раз їздили до лісу, на річку По дорозі ще й на піраміди натрапили, відчули себе фараонами в Єгипті
доброго ранку! щось сквозить непогано та прохолодою))) ось вам трохи персика))) а я як завжди на педаліхід та на тяжкий арбайт!
зараз хмари наженем тіко дивіться потом некажіть що навіщо та повінь і град. хоча можемо маленький дощик зробить, але то бартер, ви нам кавуни і большой динь ми вам маленький дощик.
Доброго дня,дощу поки що нема,лєктрики нема,копати мокро,піду гараж перекидають,мо що корисне знайду,пане Бек підкажіть моторчика десь ват на 150 та 1000 обертів у Вас не завалялась випадково??
гешефт нехочете таки зробить? ганяйте хмари в Херсон, там за дощ бартером кавуни і большой динь дають .
Доброго ранку! Чудовий ранок! І маю надію таки й день пройде добре! Жара трохи відступила, прохолодно і одразу себе набагато краще почуваю! Ще зранку нарешті за усе літо воду гарячу дали!! Та в обід тікатиму з роботи у відрядження до Луцька на семінар! Трохи помандрую та подивлюся інші пейзажі крім екрану комп'ютера й відпочину!! Настрій гарний то ж ділюся ним з усіма! Всім бодрості, натхнення і гарного дня!!