Хтось тут недавно хвастався що пательню знайшов,це не вона випадково. http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1762590:beer:
Брехня то все,небуло ніяких мамотів,я вже кілька років 2х метрвого бівня,ой кабанячого клика продати не можу....кажуть пиляйте,а я не хочу.
вітаю шановні! нарешті вдома! поки шелестів степом левде на загубив життя наглій рудій пиці))) а потім зайко вискочило і пісюре по прямій, прям під колесами)) я йому бі-бікаю а він дрище і лупе по прямій, пригальмував, шкода було його чавити)) молоде.дурне!!
ми ще з паном Борсуком ліше плануємо як би оце все ліпше обставити, як хвірму назвати та у які країни продавати. тож почекайте трохи та розкажіть ліпше як ото воно ліпше до газогону сайуз приєднуватись, га?
Нема в нас нічого , знайшли рештки одного мамонта і всьо . Та й того мать дикі люди із собою привели та забили і зупу на все плем'я зварили .
В Гадессі такі речі як бивні слонів , моржів дуже охоче купують кітайці і мамонта мать теж куплять . І ціни на ті бивні чималі .
Яж вам вже давав підказку,насушіть багна ,покурите,потім нам розкажите що побачили...аможе щей щось почуєте..... Вже не ма,то по французкі. Та виставляв я там ,потім аж 4 роки був в боржниках,бо тоді відсотки скошували навіть з непроданих лотів...(як пан Ка робить) а сьогодні зайшов а в мене на балансі 0.00...копійок... і нічого я не вторпав,то шо всім все списали чи що!
якби хвастався то показував би те що не має аналогів а не те що навіть в єрмітажі є На віоліті не вона але аналогічна
тю. ну как пацан чєснає слова© нащо мені багно палити якщо є дуже гарні зернятка вюнка. ви б ще шавлію палити порадьте
У мене таке упічитленіє шо Ви у системі? Шо не мона простому мільйонеру тютюн купити? Газон та мука нас НЕ ПРЕ! Хочеться простого ЕКОЛОГІЧНОЧИСТОГО ЗАКАРПАТСЬКОГО ТЮТЮНУ!
а я світлин тих все єдно небачу. до речі. а чого воно так га? одні світлини бачу в темі а в іншій темі небачу. хоча то не військове залізячча. бо раніш військове не показувало якщо не зарегин а зара і звичані знахідки не показує. але регится там все єдно небуду. нехочу.
Від щавлю буде мабуть кисло в носі,а от багно то антибіотик,одне здоровя! А ще як на конопляноному маслі...
Ага,а потім фарфоровий вставити прийдеться за 5 тисяч....ні зубами торгувати геть не кошерно,хіба чужими.