на 1:18 Ваша баржа когось таранить? До речі багато таких стиковок бувають через паралельний рух двох кораблів, колись у Перельмана навіть ціла саття була
всіма, катушку снайперку, зменшить чуйку і вперьод, по морським пляжам спец Captain Flint https://reibert.info/threads/pomosch-v-vybore-metallodetektora.109296/page-291
та то якісь малольетки вирішили за свого ота, що йому дуже спекотно, от і купали його до всерачки, як кіта _))) я поборов це за рахунок катухи дд та загрубив всі налаштування ...
бросай курить- ставай на льіжи! на Харківщині коноплі вирощують, недавно відео додавав, хтось зі своїх здав.. http://www.segodnya.ua/regions/others/v-cherkassah-razoblachili-narkolaboratoriyu-1043535.html В Черкассах разоблачили нарколабораторию В Черкассах во время обыска у похитителей людей правоохранители накрыли нарколабораторию. Багнет >> 02.08.2017 14:56 Теперь за незаконный наркобизнес мужчинам грозит до пяти лет за решеткой. Их будут судить за то, что похитили женщину и издевались над ней. Сломали ей ребра и пробили легкое.Online.ua >> 02.08.2017 08:28 В ходе обыска были обнаружены амфетамин, конопля, принадлежности для изготовления наркотиков, а также ножи, кастеты и отмычки. Online.ua >> 02.08.2017 08:28 Читать полные новости ( 2 ) >> Все новости: http://news.meta.ua/cluster:55514893-V-Cherkassakh-razoblachili-narkolaboratoriiu/
Німф не було, але годин в 11 вечора, прийшов хлопець з дівчиною, постояли, тоді каже давай роздівайся, та трошки поламалась, а тоді такий опа, а шо то там тирчить, колєнки, вона каже та нє, показалось, а пацан каже спить мабудь хтось, а я на березі сидів метрів 10 від них як раз, дівка каже смішно.. то й потопали назад, обламав інтім молодьожі, так вони й не вспіли скупатися, постіснялися, не то що ті німфи
corbie сказал(а): ↑ а яким МД краше по пляжу шукать? мій від солоної води тупо сліпне, шукать можу лише по сухому піску = треба вмикати мд зануривши у солону воду, щоб він не реагував, а якщо на суші включити, а тоді в воду лізти то буде дуріти прибор.
Гидропоника канабіс ганджубас тоже есть из женских и мужских растений каннабиноиды могут обнаружить и через 3мес. после употребления марихуаны
Доброго вечіра будьте здорові! Звітую, був знов на ті самі хатинці. І от шо саме цікаве ніяких глюків піліканій та трелей. Терка вела себе у штатному режимі. Оттакакуйнямалята. Скоріш за все до істіни найближчим був пан Ніа. Мабудь якась мощна херь працювала. Зі знахідок бідненько три гудзики лисеньких, один гудзик куля, мілка монетка Катьки з коником або полушка або деньга. Звичайна деньга та пістольна куля. Майже вибив я ту хатинку. Тре глибоку оранку.
Запрошую, лопат в мене багато) Та і не мій це метод, хозяін перегоре на слідуючій рік. От і будем посмотреть що там ще лишилось.
ніхто незнає де канабіс купити занедорого, ато нашу лабораторію прикрили, грибів сезон закінчивсь, з Парагваю ще коку невислали, бо кінський щавель ще незібрали, пиво надоїло, від горілки голова болить, що там ще, а сало вже так невставляє і сцук дороге, якто так. хоть би раз того канабіса спробувать. Боб Марлі рулить.