От тепер Ви будете купувати ексклюзивний тютюн та висилати до Черкаської та Кропивницької Губернії! Мені беріть по 100гр кожного сорту на пробу! Пересил за мій рахунок! Кошти закину Вам на карту! Бо то шо у цигарках продають...придумали масони на знищення Нації.........! А у Вас екологічноцілющий тютюн! От шо тут не ясно???
Колись прикол був на цю тему: В одної дівахи,східнячки,було призвіще Табака.Ось вона з дівками на свій день народження зібралась.Декілька старших дядьок дивляться дівки гарно вбрані і питають,з якої нагоди дефіляда? Дівки без задніх думок -день народження Табаки! -Чого-чого? -Та Табаки! Дядьки починають щиро либитись: -А що зараз і таке святкують окремо? -Ну так,бо вона вже доросла! Сміх починає наростати: -Їй якось окремо роки лічать?Скільки ж їй "стукнуло"? Та 28,а вона все така молода і гарна. Їдемо з нею у кафе і гуляти! Далі німа сцена-дядьки тупо сповзають по стінах у приступах гомеричного регіту,дівки крутять біля скронь пальцем і йдуть геть,оглядаючись на кожен вибух регіту. Дні за два,один з тих паніа,вже старший,зучтрічає,відводить тую Табаку на сторону і каже: -Ти вибач,дитинку,не знаю,що ви вживали,але "табака"-це жіночий орган між ногами. Та як зрозуміла,в "фарбу" і з сльозами тікати. До одруження майже не називала призвіще,а як і казала,то з наголосом на останній склад. От так з місцевим діалектом буває. Щоб це написати,пішов у кафе,де ві-фай є,бо інакше б ніяк не розповів.
Табак,тютюн то так як і у вас. І як спробувати-то табак чи табачку. А табака то зовсім інше. В дівки є табака.Вона може ту свою табаку давати всім,чи тільки комусь. Якось так.
в мене місця немає щоб ліщину посадити(((( та і шкода звірєтко. шкоди від неї у місті мало а от естетичне задоволення велике. та і не москаль я щоб над природою знущатись. отакоєот
Теє звірєтко — той же пацюк, тільки з гарним хвостом. Приїдьте в Київ, підіть і парк біля КПІ, візьміть БАГАТО горіхів і насолоджуйтесь наглючими вівєрками поки не схочете їх придушить)) Вони в гуртожитки колись заходили колядувати, ще за часів мого студентства
далеко до Кієва та і спкотно. а одна вивірка шкоди не наробе. най жіє тим більш що мені вона не заважає бо горіхів немаю. най оно кісточки з абрикосів падалішніх збирає та їсть. бо їх тілько миші трублять. цілі поклади знаходив під плиткою залишків кісточок.
З півночі хмарно, з заходу теж хмаринки встають. А тут якісь пекельний котел, ні вітерцю тобі не хмарки. Худоба воду хлебче як верблюди вже. Вода у річці на очах спада. Сіноптики п.здуни. Хочу у Норвегію, там зараз гарно, дівки біляві цицькаті, тріска та палтус у фьордах.
да, ціни жуть, хотів ворота купити готові, ууууу, зварити ууу, то оце б.у ковані знайшов по ціні лому потім вже хвірточку дороблю на той рік. Поїду завтра профіль гляну , та робити сходи на горище.
В7 привіт ! Нарешті припхався с Пердянську, та прийшов до ладу... В моєму ранковому п'ятничному повідомленні ніхто не звернув увагу на "свято" про яке я писав, так ось, то було 16-ти річча подружнього життя _))) Вжеб відсидів ))))) Отже, нагулялись накупались накатались та накопались до схочу. Вночі почався шторм, наранок хвилі доходили за метр до палятки !!! Тож, попили каву, зібрались та лахнули на Запоріжжя. Дві години ходу, трохи зайвої сивини від таких доріг, та ми вже вдома ... Зараз додам трохи світлин ...
Гуголок 63-й 110 грн,труба 40х40 53 грн,30х30 39 грн.,за тиждень на 5-7 грн,доляр той самий,вже видко і доляра завалили