Вітаю, шановні. Всім гарного настрою у перший робочий день, починаемо другу ранкову гімнастику. То воно аж о 21:11. До Вас дощ дотягло? бо він мене під ранолк вже підзадовбав, поставив дуйчика відігнав у ваш бік
вітаю панство. хоч обіцяного дощу та всього іншого небуло але стало трохи прохладніше. в усякому разі в дворі в мене спека ще не відчувається.
Вітаю ! На вулиці тепло , хмарно з проясненням , штиль . То швиденько пхай вату у вуха і в шподнє вберайся , он ше скоро прийде Спас то і рукавички тре одягати .
То кріпаки які пройшли за партійними списками , інше діло мажоритарники , ті можуть і % вимагати за голосування та й взагалі не ходити на тую роботу .
Добрий День! І шо я казав...В нас затемнення зробили з 7 ранку...Тільки світло увімкнули! Дощу так і не було! Сонце шкварить...парує! Ми з ранку басейна почали копати))). На зиму таки буду бункера копати...там зимою і літом 15градусів і повний штиль))).
Шоб порядок був , а не те шо січас . Он люди опитні вже давно примітили "прийшов спас держи рукавиці про запас" http://gazeta.lviv.ua/2013/08/19/prijshov-spas-derzhi-rukavic-pro-zapas/ Сказано вдягать рукавиці і шподнє , та пхати вату у вуха - то так і роби , а ти вічно комизисся , завши у тебе "своє мнєніє" .
По температурі приблизно так і є - у мене зимою +13, влітку +15. А от вітер через вентиляційні канали інколи таку какафонію творить
В місцевому спортзалі літом максимум +20 , взимку мінімум +8 . Так шо підземелля те шо треба , аби тільки вентиляція була .
якщо льох під хатою то взагалі перша кляса. у літню спеку там добре ховатись і все під рукою. дуже шкодую що такого немаю. коли у редакції працював то будівля була ще за царату побудована і там був гарний великий льох. ото вєсч я вас скажу. в мене нажаль такого нема і зробити неможливо((((( хіба хату розібрати та наново побудувати але вже з льохом))))
На вашій доісторичній Батьківщині десь +15 і холодний дощ. Акурат після вчорашнього Бандерштату. Пане Боб67, таки беріть ваше пошукове залізяччя, та їдьте з ним до мене на бандерштатський пляж.
То в мене був під хатою 2,5х6 висота 2м...вхід з вулиці,то там усі банки підривало! То я потім за три роки посередині вкопався на 8 метрів...обклав усе камінням,стелю заармував та бетоном залив...тепер усе як у людей))). Приїхала бригада! покрутились,скинули прицепа з інструментом...привезли біженця...дали лопату...заварили чифір йому та поставили завдання...А самі завтра приїдуть))). Людей до праці не реально знайти...усі або за кордоном...або у хасів.
остаточно взнав щойно хто інколи гуркотить на горіщі. було припущення що то вивірка але небув впевнений. а оце вийшов перекурити та побачив як вивірка по шовковиці скаче. світлин не буде бо поки знайшов телефон поки налаштував щоб зазнімкувати вона вшилась.
в мене льох під клунею. з каменю викланий та стеля арочна з цегли. одне погано що зверху сусідська половина клуні стоїть. то вже скілько років то нічого не підривало хоча коли спека то і там відчувається підвищення темпіратури.
В мене легше, бо з одного боку високий схил. Починав я з 2х3 метри, поступово розширив до 80 м2, але не вважаю, що то кінець - були б сили лупати скалу, то і підземелля збільшаться. В найближчому місці у мене до поверхні трохи більше метра, в дальному кінці буде метрів 5 скали і грунту зверху. Роблю тунелі шириною 2.5-3.0 м, щоб стеля не обвалювалася. Правда вода потрапляє, то доводиться прокладати труби для відведення. Знаю підземні склади десь на 1000 м2. Ото люди вгризлися. Мені правда стільки не потрібно, але ще б 50 м2 не помішало.
вам мабуть легше а в мене один пісок та і схилів немає щоб вгризтися. але і те добре що є бо оно друг недалеко живе то в нього льоха майже і нема. вода на глибині метр починається таколи весна чи сильні дощі то все теж у воді. щоправда він живе нижче метрів на 5 в глибину. тобто перевулок до низу йде та і до річки близко.