Цікаве місце,можливо десь труба проходить,тепер над трубою пускають провід по якому весь час імпульси на якійсь частоті передають. А х.з. все в лісі кинули,щось стрьомно всякі гранати до халупи сунути.....
не в камулятивах. камулятив на на четвертій світлині на долоні, а це геверграната на рискалі. там два взриваки ідуть. один з переду, натисний а інший у жопі, терочник. бо їх можна використовувати і як звичайні гранати. отая жопка з нарізами відкручувалась і використовувалась як кільце. тобто смикали його як у звичайній колотухє та кидали. але в цій мені бачиться відсутність головного взривака. а таке тілько на агітаційних було. ну це якщо не помиляюсь. зара пошукаю схеми
ану дивіться така в вас чи ні? четверта якщо з ліва рахувати але якщо рахувати з права то четверта http://agitka.su/test/ru/node/175
Такі така,плін,хай Нива5 завтра туди по свіжаку гонить,у нього память на місця в лісі файна,бо ми з колегою спрагу горілкою втамували і вже я точно того місця не знайду. Завтра зранку йому скажу,ото буде його жаба гризти що він агітаційку викинув.
а ви гадаєте я памятаю де вони в мене лежать? що гуглом знайшов те і маємо бо шукати зара в себе на вінті щось це буде дуже довго. отакоєот
Конина! Тут зірки більш гарніші ,мають ніби довші промінчики,і конину і таку зірки знаходив...десь навіть ще повинні валятися по коробочках.
А х.з Зблизька б той комірець роздивитись. Та і важкеньке воно, шість штук таких на комірі таскати тяжкувато.