ми як скіфа в гості весною приїжджав теж на таке поле нарвались, все в скіфах а і терри і деус какофонять капець, тільки тракам було пофіг. Прийшлось переходить на друге поле де і підняли патеру.
Спробуйте прийти туди в інший час доби,є в мене горбик по чк,прилади сходять з розуму зранку і до вечора,десь з двадцятої години тиша,як пояснить не знаю,мо радари які??
Я собі нерви зіпсував, і чуть терку не зіпсував))) Я раніш на ті хатинці пьятаки дергав, коників лізкиних тильник від пістоля. Все було гут. Її як раз хозяїн городу передіскував гарненно. Запросив мене походи каже. І такий облом сцук. Я там правда цікавинку одну копнув. Або тильник від чьогось, або така коніна гарна. Або х.з що воно.
так ви мать діда хабаря незадобрили, жертву не принесли от вам жиби цицюку і дала на тому місці. тре треміново відробити. я знаю до кого тре звертатись. недорого, без моїх відсотків
Тож скіко гумна треба зїсти в дитинстві,добивали місце де в прошлу неділю шильдик від БМВ знайшовся....а йому обруч 900 проба під катуху попав!