Мо в кого є отака штука в господарстві і не використовується , або знаєте де взяти . Треба діаметр 40-45 мм довжина 5метрів . Пропонуйте свої ціни .
Холодну воду, а тим більше в жару, не п'ю, мені кави вистачає, бо не потію. А от у п'ятницю довелось попрацювати на протязі, то може звідти ноги ростуть?
будите морські вузли в'язати? Нехочите в нацгвардію іти, в морські котики гайнете? https://www.olx.ua/obyavlenie/kanat-h-b-dlya-lazaniya-d-30-mm-40-grn-m-ID8Q8Zr.html#da1c4829dc
панСервантор! доповідаю! за два підходи зжер 1 кіло білого та 0,5 кіла чоколадного - ані дристелла ані ангинуса не було! )) тож як попхаемось до пана В, пригостите мене морозивом! бо вареників я так і не дочекався! тож тіки морозиво може вплинути на мій гарний настрій)) Хоба-Боба, я вже дома))) Викрасив тьотці персик)) точніше в персик))) тьотка балдіє від персика))) а зад та вугли у чоколад)) всі довольні)) З Вечором всіх!!!
І шо та бухта канату ше досі не в клуні ? Ви ото сусіда втрачаєте сноровку . Якшо будете там коло бухти то прикиньте на око яка там товщина , мені тре така товщина як у школі канати , щоб можна було лазити .
бо є дуже файний вчитель! тож пан, не в моноклю за бабами голими в кущах підглядати))) а це так би мовити - мистецтво!!!