Таки точно перегрівся . Сходи кампотіку холодненького випий чи морозива ізїжь - може відпустить . Тії каральні органи всіх отіх тобою перелічених ловити не будуть , бо з кого ж вони кормитися будуть , а от простим посполитим життя псуватимуть бо тре показники робити .
То сайт такий є , де показано грозу у реальному часі , оті хрестики то спалахи блискавки . http://uk.blitzortung.org/live_dynamic_maps.php Сиди рівно , в тебе гроза ше не скоро
Пан К. знову розвів політику, "замість дісєртацію писати про Шевченка" (с). Зараз прийде пан Опришок, то буде знати.
та ясно з тобою все. ти відчуваєш те що за тобою незабаром прийдуть за те що ти раритетні мунетки барижиш за кордон
я і так знаю те що мені треба знати а от якщо ти не відрізняєш політику від яєчні то це тілько твої проблеми
Та отож . Як прийдуть по мене то доведеться тоді вибирати або нац гвардія або турма (от тіко ше не ясно шо гірше ) .
САЛОм алєйкум шановні!!! А шо такоє??? Що за політика???Давно марлєзоном нє пулучалі гаявасуважнопитаю???
Та це все Ваш кум тута буянить,вже хоче суди тройки організовувати,та всякі трибунали,не дарма жидів в льоху зберігає
А що ж йому за це, талони на посилене харчування? А іще лямпу вимагає, із зіркою. Хоче, щоб у нього все було як насправді, у світлі правильної лампи: Я все бачив, і мовчати не буду.
Якщо є урожай, то сушимо. Але цього року поки-що дуже слабкий урожай. А от у краях Опришка, кажуть, було вже доволі ...
Тілько еміграція вас спасе.восени .тихенько.Яко листя з дерев.(в безВІТРЯНУ погоду).стаєте на *лижві*.і до РумунськаГо кордону.А до *гізраєлю* вже не так і далеко. Пі.Сі.Сало для лижвів маю.наподарую(без відсотків)
Іде верблюд пустелею, жарко, ледве ноги волочить, тут назустріч тушканчик плига,..що жарко?..Да...а ти роби як я, роженися, вітерець зявиться прохолодний, буде гарно і не так жарко. верблюд зібрав всі сили, пробіг 100 м, впав і сдох, тушканчик приплигав, лапкою до лоба..Бідний верблюд, так скорость набрав що аж замерз.