у нас на базарі всей крам раритетнийі треба бігти по нього не світ не зоря,бо тоді після 10ої тіки дуля з маком продається
Та й в нас так раніше було , а тепер АТБ працює цілодобово і місевий супермаркет працює до 22,00 - такшо спішити нікуди вже не треба .
Мясо 6700 грм- 94 грн, сало 70 грн сметана літра 60 грн, сир 60 грн в ковбасному магазині "Українські ковбаси " черга як в мавхзолей, прям культ ковбаси. зате сталін без черги, 12 томиків, обміняв на півлітру сметани ще Дюма замовив
то там на вуглу коло маслозаводу коли не зайди по сардельку якусь,-постоїш в черзі і перехочується вже
ну незнаю, я постійно 18.30 заходжу то черг немає , я ж не фанат культу ковбаси, я Буратіно більш довіряю.
Якщо тіло часів війни, то тут https://reibert.info/forums/voennaja-arxeologija.2/ А якщо древнє… ну не знаю, але цікаво подивитись.
тіло і не тіло,набір кісток людських,чотирі черепи,три щелепи,дстячі кістки ,в на всих пів таха і два хребці...кістки геть трухлі,десь відносимо їх до бронзовиків-4000т.р.
а ще раніше на ринок тре було йти години о шостій щоб нормально скупитись бо потім вже одні перебірки залишались. а о десятій вже нікого і не було вже. а зараз години до другої торгують. отакоєот
так ви ж збирались сьогодні і цапика і корівку ковбасити та ще і у свиника стегенце відрізати та на трьох пуститибігати
от ти молодий ще та ніц у житті не розумієш. раніш як і зара люди ходять на ринок не тілько щоб скупитись але і щоб поспілкуватись, зустріти давніх знаємих яких не бачили дуже давно, обмінятись новинами, перехилити по чарці та зїсти шашлика, біляша або чібурЕка. то свого роду клюб зустрічей та спілкування. принаймні колись так було.
вітаю панство. на дворі спека у хаті теж не дуже комфортно. тре мать сьогодні помідорчиків поквасити в зиму. бо вже час такий займатись.
вам напочитать томики вождя їх народу ненада? а потім спалите в багатті. як я леніна я вам в томик сигару положу маленьку, щоб ви насолоджувалися полумям багаття.
Та все я розумію . У губернії кожну суботу і неділю ходив із рання на барахолку , бо там крам спецефічний і разовий , вже після 8,00 нічого не купиш з перших рук , тіко у перекупів із їх націнкою . То на барахолці і зустрічав знайомих , а вже потім після обіду йшов на критий і купував харчі . Зара на базарі кіко харчу шо його продати за кілька годин просто неможливо - отакоєавикажете .