Тоді комарі правильні були, теж сідали собі техесенько на розкладушку, дзябало до гори і не пітюкали. А якщо якісь борзий(з молодих може) починав сканудити крові дайте то старші їого швидко на місце ставили(десь до хліва загоняли). От такі справи були.Не те шо січас.
Щойно був на вулиці , то там зара краса : тихо , тіко цвіркуни сюрчать і іноді собаки брешуть , місяць світить як срака , а от зірки не дуже видко бо небо не геть чисте .
Та я цигарки тоді добре палив (одну від другої прикурював). То і тюль та не тре була. Та і під другу третю годину комарі вже не такі борзі. Теж втомлюються.
ну то дайте кумі кусень хліба, шматок сала та грудку каші. най сі жінка поїсть якщо голодна. тож не діло щоб людина голодала
а бангладешець,гиндус-зять,сало не їсть а смакує ним,---кум казав мені ,шоб я корів порізав,бо зятюха зїсть...це всв жарти,я зара до порижу не доберусь,а шашиль..ик зїм самий
У 15 році нас раптово смикнули до Катеринівки, хлопці наші там вже пару діб були.А ми припхались десь під обід. Поки знайшли собі місця де приткнутись, поки росташувались. Хто де. Я собі знайшов саморобний куріньчик, та і розмістивсь там. Тіко сонечко сповзло за небокрай почалось....Курва я таких комарів більш не де небачив. Що гедзі, якісь полосаті та каліровані. Як схопив одного у руку, наче горобеня))) Сцук а кусають як бжоли. І так до самого світанку.Поки сонечко не пригріло та наволоч мені спокою не давала.
Враховуючи час, шабатньої не буде. Буде завтра недільна. ..."що ти понімаєш"? (с) Ось, де гарно народ час проводить: Так я і думав. Хотів обманути.
ну то най ще борщу дадуть. чи ще чого. тож не діло голодним спати лягати. я ото як не поїм перед тим як спати лягти то довго заснути неможу, верчусь на кроваті. а як добряче підїв так і сплю як немовля. отакоєот
запитання,-чи маю я право тут викласти світлини із розкопів офіційних де є дюдські прадавні кістяки!?