під старою будівлею банка є льох. але зара вхід в нього замуровали. хоча на світлинах сторічної давнини видно що він там є. отакоєот
Та я не памьятаю(старий вже) хтось дуже перся з Вьетнаму та тіеї війни. От в нас щось схоже (по клімату)
це ви десь по райберту вештались та підхопили тую холеру. а в нас тут усі люди чемні та ніхто туди не хоче. бо там ще гірше ніж в нас зара та ще і цілі табуни вєтнамців. ненавиджу вєтнамців.
непогана конСпірація! тож велике дякую це 75% а просто дякую - 50%, нагліти не буду! погоджусь на велике дякую!
Джунглів у нас ніц нема , хіба шо очерет буде як джунглі . То зара в очереті як у Вьєтнамі парко , мокро і всяка наволоч повзає (вужі , медянки , п'явки ) .
рубають, жруть і прицмокують, хрест на пузі, якщо по одному з нашими(по армії знаю), хоча коран і дозволяє в поході та на війні але ж вони коран не знають
У методичці сказано :" всі люди – це браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів, которих я ненавиджу." Про вєтнамців там ні слова , так шо сусіда не нагнітайте обстановку . Вєтнамці корисні люди - вони красовки шиють і ше всілякі різні спортивні речі .
7. Запрещено разжигание межнациональной или религиозной розни, пользователи, уличенные в этом, будут заблокированы на неделю.
гарна думка, теж сьо про це думав, як завтра така ж спека буде, витягну запасний диван на терасу, та заночую під небом!
Та вже набридло читати одне й те ж від пана К, нудить на одній ноті про відсотки і які всі погані крім ідейно-вірних як він. А тут ще й спека…
То ще не під небом. В мене теж терраса. Але під небом то друге. Ми раніш з донькою у цю пору ставили розкладушки на дворі та дивились на зорепад. Мала рахувала питалась щось фотати, а я потихеньку хропіти починав. На ранок роса як лягала то вже до хати перебирались.