вона шо безнога? )))))))))))) без цицьок то видко))) З вечором всіх ще раз! от сів 2 раз повечеряти, бо зараз на ввулиці як раз комхвортно! наче розтанув з повітрям. Смачного всім хто хробачка морить))
от відразу видно що ти особа сіра та необізнана на високому мистецітві. такі світильники були дуже популярні у 70 роках. було дуже приємно та модньому запалити косячка з коноплями, під якуюсь модню у ті часи музіку та втупитись у такий світильник. і від того всього на світ зявлялись вірші, музіка, картини тощо мистецького пляну. це тобі не жмурів марадйорити по лісі, це мистицтво. отаоєот
Оце сусіда ви прям як митець пишете , от тіко там світильників ніц не було : Колись i я дiвчатком молоденьким Курила план, ширялася потроху, А потiм, сидячи на теплих трубах У подворотнi ззадi гастронома Я цiлувалася з хiпками І спiвала про Mishelle. К +уям вiйну! Робiть любов, дебiли!
Щось у цьому е, ще пару таких років і такі переберемся всі під землю, хто горизонтально у бункері два на півтора. А хто у нори.Армагедец не за горами.
То в Вас гори свіжості додають. А в нас пойма річкова задуха страшна. Хтось у Вьетнам хтів, запрошую. Крокоділов у річку запросимо з Кропивницького автовокзалу.
Ану прекратіть разложеніє . Це ше я понімаю якби ми сусіда із вами були бедуїнами і жили десь у сахарі і ото ви отаке буркотіли . Кіко ше того літа ( он Лодомерські пани вічно скаржаться шо в них холод ) ? Ну тиждень ше пожарить , а далі буде знову 10-15 вночі і 25-28 вдень . А потім знову клята зима сніг і лід під ногами .
ну хто ж тобі винен що ти звязався з бомжами та вештався біс зна де замість того щоб зробити щось хАроше
Та кракаділів і у нас вистачає нашо їх аж із губернії везти . От тіко річка геть вже обміліла , скоро один очерет буде .
Таке саме, одне латаття та намул. Ото як град зі зливою проліпашив то хоч трохи вода піднялась, а зараз знов калабатина.
Та то не про мене , то митець писав про свою молодість . В мою молодість бітлів вже ніхто не слухав і не хіпували , в мою молодість рок і зачіски полубокс .
У Вас напевне перебор - вся трава вигорить, а вона цей рік і так дороге задоволення. А без сіна-отави у нас буде повний алес капут Що цікаво - отава сохнула 3 дні при +33, + 35, + 30, а так і не висохла повністю Схоже вологість висока.