Вітаю панство! Шабатня і все інше буде пізніше, бо з телефону пишу. Я так і думав, що зірка або така, або шестикутна. Все, тепер буде хор. Я зараз заклопотаний, ми з поважним паном Похабичем цілий день у справах. Ніколи шабатувати, і сємки під синагого пропагувати, як дехто. Я тепер до них більше не заходжу.
Піду мабуть я до кума хоть зараз,та випємо по пиву з тЮлькою,бо на пляж ловить тЮльку так і не пішов сьогодні...-опівночі повернусь тоді заспіваємо під бандуру!
та знаю я ваш клопіт. кого б обдурити та видурині гроші пропити. і геть той реббе не поважний. халамидник він та камуняцька пика.
Їдять і свинину і горілку пьють , бачив я таке ше в гуртожитку . І це не айзери чи ше які бувшо совіцькі бусурмани , а палестинці , іранці , іракці та всілякі африканські мусульмани . Також працював із айзером то він розповідав як ше у 80 він приїздив у свій кишлак і там у вечері почав їсти сало , то його батько почав сипати прокльонами , ніж , дошку і тарілку де було сало - закопали , а от зара в тім Айзербажані вже їдять сало і ніхто не свариться і посуд в якому було сало не псують .
Аби був літак, Ви б забембались шматочки дюралю визбирувати. Вони майже монетний сігнал дають, і їх дуже багацько.
А в мене на два штики тільки шосейна дорога йде...А так то цегли каміння повно! Зате огірки з помідорами ростуть!
Та отож, вирішив перевірити максимальну глибину МД, відсік дрібні цілі… тепер буду окопи рити))) Тре було того імпульсника і правда подарувати))
а в мене якщо два штики , то можна і манетки нагороді накопать. Добраніч панове, завтра дощ, і знов арбайт.
поки я города перекопував дружина в новій хаті горище розгрібала, знайшла пару НЛО))) От думаю з них якусь лямпу замутити))