тю. а хтож свиників ріже? козу то ясно, чик па горлу івкалодіц© а свиника тілько колоти ж треба бо так і без кровянки можна залишитись. хоча одного разу таки різали свиника. ото був треш угар та садомія. але іншого виходу небуло, нехтіли щоб траинка мучилась сама та нас мучила, але таки закатували ми її тоді. ну то тке, то життє
та то ще мать за кучми було. у серце не влучили, верніш самий кінчик зачипили. а воно швайка смикається а свиник не конає. то вже потім взнали коли розбирали. а тоді що тілько не передумали та не робили поки заковбасили таки.
Ви на кучмана стрілки не переводьте,то вже не по феньчую,вже пояснення будете давать петрові чоколяднику,по шо свинку мучили
ну малося на увазі-колю,та вже і років з 20ять вмію так з ними,а от з козами неможу,в мене зять Нізам бусурманин,то той нараз їх,тіки перед процесом якусь суру з корана читає
та пішов той пєця до сраки. най ліпше за своїми милупкали ліпше доглядає щоб вони у майках з написом кацапія не лазили
а кажуть таке,шо бусурмани не їдять свинину та ще і сало,-невірьте нікому,луплять,аж за вухами лящить,незнаю -може при своїх соромляться,ну при наших я не сказавби шо свинина їм не довподоби та і гукнувби я його цапа зарізать,то вониж а порижі вже жиють рік
@Unnamed Player )) Ви краще скажіть що воно, і чи безпечне, бо на городі напікав, і тепер не знаю топить чи не топить)
зять поводиться чемно,а цап нехоче-я мать його з ружжа жахну,а сусід обдере шкуру(віддам йому на шапку)та сядемо вечером під калиною,та покуштуємо дічь