та ні. там справа в іншому. сусідо хоче сидіти рівно у спортзали тягаючи надурно залізо а щоб дінарії та ауреусі ріжні самі викапувались та до нього у кишеню самі плигали перетворившись перед чим у доляри. от такий коп він любе та поважає, от він би так завши копав бо ото ходин, ноги бєш під спекою лісами та лігами тож він нє любіт.
таке! ви мені ліпше отого іржавого нагана що в вас на боці висе подаруйте. і набоїв побільш незабудьте
Нізззя,оно які красиві рогатки в рибальських магазинчиках продаються,а окатишів назбирать,і харашо і красіво,і дешево Або таке: https://reibert.info/lots/pistolet.100230/
Десь так і є , зара вештатися полями , я не маю ніякого бажання ( сам он теж із хати кнопаєш , а не з поля чи лісу ) . Це хіба шо копати на такій місцині шоб ауреуси лізли кожні 10 хвилин - то тоді да можна і посмажитися .
в мене зара часу немає, я ремонтом займаюсь, то плиточку вкладаю, то водогін, та і на працю тре теж ходити інколи
От тіко чомусь на віоліті динарами та іншими черняхами барижить Житомирська , Чернівецька , Вінницька , Черкаська область , а в нас в Іродоградській динарів кіт наплакав . Он спитаємо у пана unkers87 кіко він динарів викопав ? А копає він вже давно .
Оце я поспав))), ліг під вентіплятором вімкнув телявізора, та щрсь там таке нецікаве показували що я на мить кліпнув очима. Аж оце еле балухи пролупив.
Було діло знаходив. Але чернях в нас бідний дуже. Кераміки їхньої греблю гати а от дінарікі нечасто але вискакують. Я у прошлому році одного навіть візуально знайшов.
просинайтесь швиденько,бо треба йти поратись,косить,скотину ж забірать з берега...мо кому цапків на шашлика тре...і козу-поки я сам дома!?