а нащо чекати, мене, як хазяїнів нема, чомусь не кусають (неодноразово перевірено при доставках) так що заїзджаєте за мною і єкономите купу часу і може навіть кошти на лєченіє від укусів
на вулиці знов Йойко! ще спекотніше ніж вчора! тож кинув до біса ту працю та на пєдалі в бік магазу, взяв 1,5 кг морозива, буду лупить аж до всірачки або до ангини)))
віримо, ще напишіть що двері зсередини теж ключем відкриваються, а на вікнах грати в палець товщиною, а в підвал вхід здвору.
да, тоді пану К точно, раз зірочка є, то його. лямпа він такі збирає, тіко хай перший вам хельму вишле, по потім як і снігу зимою невипросите.
Шалом ! На вулиці тепло , але вату і шподні знімать вже нізя - бо порядок повинен бути , а не те шо січас .
Він її відчухає,пофарбує в красний цвєт,і при світлі цієї лямпи в червоному галіфе,в кожаний тужуркє,та в блудьоновкє,разом з жидами в льоху під клунею буде співати вставай проклятєм заклємьоний,а хомячисько по своєму буде підспівувати
ото вас напекло сьогодні. йдіть ліпше відмотайте троха міді з електровозу та снесіть на брухт, а на гроші що отримали купіть холодного пива
Не знаю , шось мені геть не хочеться смажитися на полі , а у винагороду пару мідяків катькиних викопати і це у кращому випадку , бо можуть і совіти попастися . Он в кінці серпня на місяць йду і відпустку то мо й поїду мідяків пошукати .
Та і динари в вашій волості водяться,коли йдете по берегах річок та струмків звертайте увагу на північні схили,особливо на наявність очерету,там чорноземи,любили тама селитися скіфи та черняхах,а водиці в вашому районі вистачає.
Та шось у мене в районі тих динарів , кіт наплакав ( не в Житомирській області жию ). Із усіх знайомих мені місцевих копарів аж один знаходив ті римські манеТТо .
Не слухайте отих копарів,я в свій час пішкарусом виходив весь свій район,та на процентів 60-70 сусідні,робив так,намічав місцевість яку тре перевірить,потім вязався до залізничного та автобусного маршрутів,і вперед,середньовіччя,чернях,совдепівсько-столипінські хатки,все знаходиться аж бігом по камінцях та керамиці,а оті копарі розкажуть шось потенційному конкурентові
тю. ми оно якось вискочили на поле випадково, бо пхались геть в інше місце. і у метрах 20 від автівки опа і дінарик. хоча їхали геть по інше. і таких випадків купа. отакоєот