Доброго ранку, шановні. А мені під ранок задьорнов приснився, так гарно він пўла обсирав, так Україну любив… та я все одно дав йому в морду і прокинувся . До чого таке сницця?
Доброго ранку! Копарь/пошуковець/поціновувач історії Декого з форумчан (Бек, Старик Похабыч) знаю, а ось ви хто за один? Теж пошуковець/поціновувач історії? З повагою
тут питання ставлю тілько я! тож продовжемо. чи згодні ви посадити дерево, побудувати хату, повісити москаля та закатувати ластівку?
вітаю панство. припхався з роботи, перечитав що ви накнопали за вчора та сьогодні. на дворі вже спекотно тож таки прийдеться сусіду туво, спалити живцем щоб не змерз. тож посьорбаю кави та ляжу відпочити поки спека спаде та можна буде щось робити. отакоєот
Всім вітання! Вчора було +35, повторено рекорд 20-річної давності. То сьогодні вирішив відмовитися від всяких будівельних робіт - тільки господарка і сінокоси.
Ранку доброго всьому панству!Якісь хмарки наповзли цікаві,алеж жара жарка,+30, тре брать пива та йти також половить тЮльку якусь на пляжі...-поки сам дома холостякуватиму аж десять днів,бо як приїдуть то не відпустять же самого
Доброго дня,в Хвастові все спокойно,хмарно з проясненнями,хотів йти дощ але передумав Агласітє весь список
усьо, перекрив, 2 години і 40 листів на даху, ще маленькі доложить, потім потолок підібю, сайдингом стіни і можна кубаря заганять Ато жди майстрів, 60 грн лист положить, + щоб нежарко було, і т.д.
)) Дерев вже насадив слава Богу! Треба буде, то будемо садити й далі! Хату свою побудував би але на зарплату поки тільки ремонт у квартирі світить і то затяжний.. Злісному москалю там і місце! А ось ластівку за що?! За те що не літає і дощі не викликає? Ну пожурить можна за таке! Але дурну тварину мучить... Не козацьке діло!
пан К. парашутист десантник, можна сказати що і пошуковець хзнайде те що ви незнаходите, поцінювач, ото да ще і вині будете, історичний поцінювач, попробуйте самі продать сємки коло 100-літньої синигоги., отакоєот.
Хворіє Задорнов. І не чути його вже. Колись багато слухав його жартів. Пласкі, але щось у них таки було. Навіть відіслав йому свій жарт щоб може той на концерті прочитав його в розділі жарти від глядачів. Але так і не почув того жарту з екрану.. Натомість три роки назад почув жарти про Україну... Причому жартував він досить жорстко. Не зрозумів я його... Козел
то мішочок із монетосами нещодавно начеканеними)) тре їм десь полежать та дойти до кондиції)) підстарити! а взимку на аук поскачуть) та й раптом пан К завітає з ревізієй, на дах не полізе, спина,суглоби, мозолі)) Пан Б , підстрахувавсь))