отож, нізя браконєрнічать ага меншу відпускав, а так десятка чотири карасів вловив, ну а краснопірок десяток, поскладав, тільки не в баночку, а в пляшку обрізану, кішечки поїли, знаєте, мєлочь, а приємно а старого карася їсти не люблю
Доброго вечора ! Погода літня , от тіко в приміщенні шось сьогодні було парко , то довелося забити на роботу і піти у парк . В парку на лавці із морозивом і водичкою було зручніше ніж на роботі , а у спортзалі і взагалі рай +20 .
до того ж 2 рибака, що коло мене були, вловили за 4 години по 1й рибині та поїхали додому, правда ще один, з вечора вчорашнього, під очеретом на лодці з ночовкою був, то я не питав скільки він впіймав, отакоїот
Доброго вечора,шановні пани цицькарі,я ото зранку сотворив обрешітку на горище для клюні,покімарив годинку,і вирішив одним оком чучь- чуть глянути чи нічого не можна поцупити в сусідній волості,виявилось що можна,рижика вибачайте не покажу,а от динари будь ласка,що б то хто не говорив,але навіть по стерні дуська творить дива
Мойша! Мене таки кажеться шо Сара изменят! Так сводите ее до гениколога! И шо он там увидет? Список входящих?...
Доброго) парко не те слово, на річку чи ставок, один порятунок, в парку теж спека, а морозиво то добре, також щойно з*їв - попустило трохи) в мене спортзал зараз на природі, в середу десь 3км наплавав, а так по вечорам на стадіон виходжу, коли не так спекотно
Історія з життя! Закриваю ворота,стає червоне бмв...№ан......:А как проехать у атель...А где можна трави купить...,Тільки покосив тюльпани та газон голландський...Кажу: Готель тута не далеко! А траву я вам так дам...голландське різнотравіє...тіко тре 5 банок тягнути...сорт такий))). Пішов з косарки згріб у пакет))) Дав...тай більше їх не бачив))).
Вітаю панове, +35С, розкрив вчора кришу на гаражу, зняв шифер, та буду сьогодні ондулін ложити. Майстри всі по Києвах то сам і роблю все. з суботніми сіськами вас.ю
пішов арбайт, є занедорого пральні машинки, і ще куча девайсів, розпродаж, рознаподар, потрібно в гаражі місце для "кубика" звільняти.