Вже врешті в дома,туди автобусом,назад попуткою ,якийсь дядько на таврозазі підвіз,дивний самоход, чомусь обдув у нього ніц не дує,а ноги гріє пічка,зате я врешті здається вигорів свій бронхіт.
то ви щоб на карасіні заощадити вирішили екстримом зайнятись. мало того що до пашпортного столу попхались у таку спеку так ще і на автобуЗі а потім на таврії. пан таки розуміється на збоченях
Вітаю панство! Спека, ховаюся у будинку. Щиро жаль людей, які змушені зараз працювати на вулиці. Може ті бабці хочуть поїхати до Європи? Чи просто гарно проводять час у чергах, згадуючи часи ковбаси по 2.20?
та які там бабці? тітки десь від 35-50 років. і мать таки друге вірогідніше. скучили курви за чергами. коли їм казали. " шановна громадо. йдіть оформлюйте собі плястік, без черг, скупчиння шкандалів та усього іншого" то вони сиділи на дупі рівно. а як курва безвіз то почалось. най ся курви гній спочатку з литок позмивають а потім вже до європи пхаються. З.І. ну то ти взнав що до нормативної бази, чи знов байдикував у м'якому кріслі під кондеційонером та з цицькастою секретаркою замість того щоб справи робити?
Оформити новий паспорт можна необов"язково за місцем проживання. У нас теж черги, то народ отримує десь у сусідньому районі, та і все. Байдикував. І продовжую байдикувати.
халамидник! за що тобі тілько держава плате?! от через такий лайдаків як ся ти ми і маємо те що маємо. та ще і не бажання закінчити війну перемогою.
А в нас 1 раз прийшов записався на який день та час зручно... 2 раз прийшов у зазначений час похвоткався,усе заповнив-15хв. Потім вони телефонують...і кажуть коли забрати. Усе без черг.
То це Вам вже за 45 перевалило? Я час біжить... А колись буди молоді, здорові, кучеряві.... Старий белькоче все тихіше і тихіше. Світло на сцені поступово згасає.......
О! То я молодший на п'ять років! Як мені той пластик давали...до речі без пальців...то яж питав а як світлину у 45 мійняти? Кажуть НЕ ТРЕБА! У 50 пашпорт поміняємо тай все! Тай як це розуміть? Бог його знаЄ!
і хтоб ото казав! я до речі на 5 років молодше за вас. отакоєот навпаки! це єдиний вихід з даного становища
Валер’ян Валер’янович сидить долі, слухає ці неприємні для себе вєщі і шарить руками по брудному полу.
а мені там світлина не подобалась. вона не відповідала моєму теперешньому морально-емоційональному стану. отакоєот
а чого це мене штрахвувати? ще і пяти років не минуло тож нема чого мене штрахвувати. отакоєот то у реббе Похабного таке може бути але не в мене