Вітаю Шановні! Знову спека...Де той дощ чи буревій? В нас сьогодні заготовка...пісок,цемент,каміння! Слідуючий єтап це буде: скупка землі та пенсія по 500 долярів...Але шо мона буде купити за тую бумагу...то вже час покаже...
Я з літака бачив! Ні одного вільного клапття землі НЕМАЄ! Усе засіянно! А от на другому боці кулі повно вільної землі...тіко там нічого не росте...і людожери на верблюдях ганяють))).
Ну людожерів нам однозначно не треба,тре запропонувать народам бумбаса мо,економіку їм піднімуть,а от верблюд то непогано,тільки гад плюється кажуть
Вирішив зробить безкоштовну дошку оголошень, де були б усі села України… ні можливо і міста деякі)) У мене в підпису адреса
А не можна зробить так,місяць безплатно а потім два за гроші,потім знов акція на місяць,три за гроші??
Я скажу так,тре звернуть увагу на верблюдей......тьху на верблюдів,недоцінена тварюка,ще краще чим бобер,та кролі шо арматуру в клітках перекусують
Доброго дня! Дуже давно то ще був 1990 рік, служів я у лавах збройних сил СРСР, то в нас у роті були; Сивоконь,Білоконь,Рябоконь та просто Конь.Перші дні як вечірню перевірку зачитували всі покотом лежали. А тоді нас почали називати кавалерийською ротою.
я взагалі користуюсь попитом, але є одне але. не усі мені довподоби. і цей факт вирішальний. отакоєот
і це каже людина з села? «Верблюжий навоз – самый ценный из всех видов навоза и подходит для комплексной подкормки всех видов почвы и растений. По своей питательной ценности и химическому составу он считается самым ценным органическим удобрением. Верблюжий навоз: - практически не имеет запаха, обладает повышенной степенью разложения с температурой «горения» до 80-90° и лучше других видов навоза нагревает почву; - имеет пористую структуру и характеризуется высокой воздушностью, является более рыхлым и менее влажным (от 5 до 8%); - по содержанию питательных веществ считается лучшим по сравнению с другими видами органики и содержит наибольшее количество питательных веществ (Калий – 0.47- 0.94; Фосфор – 0.42 - 0.92; Азот – 0.42 - 0.98). Помимо высокой биологической активности, верблюжий навоз обладает сбалансированным содержанием необходимых растениям и почве макро - и микроэлементов. »
тиць-тирдиць! чого це я з села? я з містечка, хоч і повітового але все ж таки. що до всього іншого то бере мене сумнів великий. бо якщо той гній такий наїдний та поживний то чого ж вербляді у пустелі жіють і нема там нічогісінько, ані ланів ані лугів. один суцільний пісок. отакоєот