а що будемо безпошлено провозити? я пропаную щось гарне щоб був гарний гешефт. наприкляд зброю. зброя так само як і наркота користуєтся гарним попитом. можна було і наркоту але особисто я погано ставлюсь до наркоти, хоча гарний пакистанський гашиш то як то кажуть шо-то особєново. отакоєот
от далася вам та зброя, в лнр днр будемо продукти возити і цигарки, на виручені кошти покупати набої роздавати нашим в ато, от і весь гешефт.
Угу, двоє вже є. Ви правда збираєтесь контрабасити з лугандоном? у мене на таке почуття гумору нема. У день ВДВ тим паче
най курви гімно жеруть з шуфлі та кизяки палять а не харчи та цигарки. я туди тілько метиловий спирт таденатурат згоден возити щоб вони там повиздихали усі наглою смертью
Встречный вопрос касаемо "окна в Европу" в смысле контрабаса? Не, я честный плательщик налогов и за оградку ни-ни! Это раньше было (яркие воспоминания, мать их), когда у нас велись активные боевые действия
ашо в вас є в Європу? вікно маємо на кордоні, даж аж 2. ви на лижах ходити вмієте бо вікно через пана О. тіко взимку відкрите, а літом можна через пана Б. да як насчот спирту , перевезете тон з 20? пробну партію, а там вже ешелон заженем.
Привіт панству! Намотнувсь на море, верніш на два бо приїхав на Чорне там щтормило два дні, то напоїхав на Азовське.. дороги аут ціни теж, надер мідій то думаю чи самом їсти чи гусям віддати.
Вітаю панство! Усіх зі святом Іллі. Хто має відношення до повітряно-десантних військ - також зі святом! На Вашому фото всі для палаток? У мене якийсь із цих:
Я був зайнятий, їздив на відкриття пам"ятника: https://reibert.info/threads/pamjatnik-desantnikam-na-bukrinskomu-placdarmi.835153/ Питання про коня? Я чув цю бородату байку, але такий нормативний акт мені невідомий. Хоча допускаю, що можу чогось не знати.
то пошукай а не прогулюй у робочий час. вшистко єдно нічого не робиш то хоч якоюсь справою будеш зайнятий. отакоєот