Доброго Ранку,за вікном +25.Другий день відпустки,знімаюся з місця постійної дислокації та переїджаю в літній табор.Еслі що,звонить по телефону або в Мордокнигу.
Вітаю, шановні. Оце зайшов на ібай і трохи тепере пришиблений… Якби в нас такі ціни : https://www.ebay.com/sch/Other-German-WWII-Orig-Items/4078/i.html?_ul=KZ&_sop=3
такїх в магазинах валом, 110 грн, а краще кондєри з ссср набрать по 10 мкф що прикольно їх на металобрухтах є.
Вітаю зі святом Льлі ! На вулиці тепло , сонячно , штиль . Із сьогоднішнього дня тре вдівати шподнє і кому за 35 пхати вату у вуха , і нічо шо тепло бо порядок повинен бути , а не те шо січас .
нащо? який дуреть вигадав ту прибахану хвункцію? йому що телехвона звичайного невистачає? то най скайпом користується або вальбером. ненавиджу телехвони, ненавиджу телефонувати, ненавиджу коли мені телефонують.але взагалі я дуже добра людина.
от ти і вждягай теплі з начесом сподні та пхай вату у вуха щильно. а нам молодим і взимку без сподніх тепло
а як це новою поштою?ви залишили,а я прийшов і забрав в тому самому відділенні? яка його потужність і які має оберти?
а х. зна яка потужність, в пральній машинкі автомат була Ардо, я вам новою поштою вишлю є ще колекторні двіжки від пралок.
В7 доброго ранку !!! На дворі гарно, сонячно та спекотно ... Копати вчора ніхто з комрадів не схотів, тож, буду готуватися до рибного дня _))) Отже, ранкова кава та до хфілософських & маленько-п'ятничних справ !!!
От тіко шо на ОККО прикол був...Хлопець заправив газ до повного...Рахунок 1000грн! Він каже: А як може у бак 60літрів улізти 90літрів? На всіх заправках 55 максимум улізало...! Ото мабуть спека почалась))).
а він їм пики не натовк за такий шахер-махер? от бач @Дитрих SS а ти кажеш що з цигаркою на заправку неможна. не те що можна а навіть і треба. і не з цигаркою а з запаленим смолоскипом
сама натуральна дурня! пердячий газ як рвоне і бівні повилітають! а якщо в цілому то так! я б на таку із міномЬота шваркнув би по нависній))) оце фаер шоу було б)))
В мене таке було,на Бересемів бак на 25 вони 42 запхнули,попросив спочатку чека,а потім телефон їхньої гарячої лінії,ото вєсєлуха була,оператор з заправщиком як вгледіли балон,і дуже просили назад чека,я його правда не віддав навіщо їм погано спати в ночі,а грошів дав за 25 літрів,і що цікаво не хотіли брати Зараз на Бересемі їм пічаль,обладнання повністю поміняли,та все попломбували і літри не розмножаються
Да манал я такие фаер-шоу, насмотрелся в 14-м году. До сих пор последствия не везде разгребли. А представьте сколько людей через КП ежедневно проезжают с ГБО! Ладно сейчас потише, а раньше? Вот где яйца железные иметь нужно! Суровая правда жизни: еду из Краматорска в Славянск в 14-м году. Не доезжая до БП метров 200 колонна гражданская стоит. Паркуюсь крайним. Начинвется минометный обстрел - колонна под деревья "спряталась". Обстрел кончился - колонная снова сформировалась на выезд и так каждый день. А где то, наверное и сейчас так.