маю вдома ось такого верстата. то я збільшив направляючи десь у три рази і точив заготовку близько 60 мм. аж гай шумів. і це я робив не раз. а там мотор ще слабіший. так що потягне
то тоді запитуйте в мене як і шо,ну поки я його ше домучу,а потім як точитиму,то він мене мабуть буде мучить,-молот є на нього
Я увидел дрыгатель как у меня. Написал что уже прошел. Дальше дело Ваше. Я в итоге купил более мощный двигатель. Еще не подключил.
Двигатель от советской стиральной машины, переходник у токаря, камень на рынке и вперед. Для понимания- об лопату он тормозится при заточке.
завтра зроблю світлини,шо я з такого верстатика зробив,бо маю його давно і він мені набрид,шоб цого перелаштовувать як не з циркулярки,то в наждак,то в токарник...
Теж був наждак з таким двигуном. Слабенький але краше чим нічого. У Цигана і такого нема. " ні корови ні свині, тільки ленін на стіні"
а мені від дуже подобався коли я малим був, та і як виріс то теж інколи в пригоді ставав хоч і не зручний
і Вам покажу,яку шліфувалку маю власноруч зроблену із стіралки...більше року давлю її,не хоче чогось запалюватись чи згорять
я тобі вже казав що коли жартуєш то жарти повинні бути смішними а в тебе постійно одне і те саме. от поставлю в ігнор і будеш тоді знати
я ці очумілі ручки придбав років 20ат тому на барахолці,як навчався в Кривбасі і постійно ним користуюсь-незгоромний...тьху.тьху.тьху...
Доброго вечора. Тут прийнято вітатися. А іще новачки пишуть про себе кілька слів. Пан @консерватор пояснить, що, як, кому і скільки. Не бухти, а краще за порядком приглядай. Бо прийшла людина, і не ясно, хто та що. А ти все з Старим лаєшся. Він тебе тролить, а ти ведешся. ..."ніде порядку нема"... (с)
Так отож і я кажу, тролять мого другана К. а я получаю. Не обіжайся, перепишеш мені пару лямп майже комплектних і ми знову друзі.
а мені його подарували як мені років 13 було. досі працює хоча кожух з плястіка пішов ленінським шляхом, але то фігня. головне що на ньому можна поставити маленький алмазний круг для заточки твердосплавних сверл
Та он жив, просто тормозится легко, мощи мало. А чтоб не сгорел аккуратно нужно, вот е получается...ля с пляской