Ну по німцях я не бачив начебто металевих,тільки деревьяні і алюміневі.Хоча все може буть...Можливо якийсь ерзац..
Прошлую неделю решил обкатать безвиз и с дочерью поехал в Верону навестить сестру с племянниками. Камрады хоть там и пару раз жил но на этот раз взгляд постоянно натыкался на развалины древних домов посреди распаханных полей.Душа поисковика рыдала-это сколько же там динариев и аурелисов безхозных валяется?!
а я просто до морозильника із морозивом)))) сьо 6 штук взяв, поки лупасив, одне морозиво Спартуха скуштувала)) Будьте здорові хлопці! пекло жахливе, ледве витримав на 5 метровій висоті(((( а де це пан В ? сквозняки робе?
колись у нас була діваха ротвейлер, Батя влітку, як купе лоток повний в стаканчиках , біля під,їзду сядуть удвох та луплять порівну... ..
так хто там хотів бабку побачить!? ось залишилось тіки направляючу під різець поки приліпить,а потім піду до діда токаря,шоб патрона причепив
спробує зазнімкувати, верніш перекинути на ноут бо там щось шнурок видрючуїться. але то вже завтра бо зара на праці.
і тим ви приймете на свою душу гріх великий і янголи на небі будуть плякати за вами гіркими сльозами. отакоєот
Згадав,це Ви просили бабу...ку на верстаті показать,-незнаю поки шо буде з тої баби,-вже як заточу шось на ній,то потім пореговоримось, як спалю двигуна
та я ж просив. оце саме те що треба. мо руки дійдуть та дороблю свого верстата та і буду щось виточувати, а мо і не буду.
Вітаю ! На вулиці темно , тепло +25 , сюрчать цвіркуни - ідилія . А шо вам теж жарко ? Вдень трохи було тепло , зате яка краса в спортзалі , спускаєшся по ступенькам , а там +19 .
на саму спеку тебе тре вигнати та ще і примусити котлавана копати. а щоб ти швидше працював та не встраював перекури поставити трьох наглядачив з гарними нагаями. ото де економія на паливі та амортизації скалупатора. ти б за день один отой котлаван під багатоповерхівку викопав би
Може і викопав би , але нашо воно мені треба ? Я краще спокійно собі посиджу в бухгалтерії , платять то все одно однаково , шо тому шо копає , шо тому шо сидить в конторі .