Скажіть, пане К, Ви в Буші вже заснували свого форпоста? https://www.google.com.ua/maps/plac...8870db918b597b5!8m2!3d48.3328543!4d28.1226665 Чи пан Михайло без вашої ліцензії відкрив того заклада?)))
Вітаю панство! Теж проскочу Хмельницький,Умань,Вінницю та на жаль 90% у ночі. Може на зворотній дорозі днем...
Винайшли новий вид зброї! Стріляє гільзами!Метнам не знайомий!!!!! Думаю більшості спеців теж!!!!! Просто херею!!!!!!!!!!!! 4-тий абзац. http://firtka.if.ua/?action=show&id=135693
нє, Ви мені пана Михайла не ображайте, то дуже поважна людина. Бо шлях до Дністра буде Вам закритий. «Гасова лямпа» тепер стане моїм улюбленим рестораном у Буші))
Моі вітання. Був на копі , по німцям понакопав, тормозний барабан з місця падіння Юнкерса, може від нього
Вітаю панство! Знову байдикую, бо знову якось отак: Трохи був у лісі, але жарко, і один шмурд якийсь ліз, то кілки з палаток, то маузерівські патрони, то значки радянської армії. Навіть фотографувати не став. Ви точно впевнені, що у Вас не отаке?
драхтуйте вам. та коли крим обрели. вчить історію терміново. за те що до нас за хруща відійшов наш крим яким ми перетворили у оазіс ми втратили слобожанщину яка увійшла до складу теперешніх кацапських арловскай, курскай, брйанскай, бєлгародскай та вароніжскай абластєй.
Доброго дня,дійсно забув привітатися,вибачте.То ви ще за ті часи,я чомусь подумав за сучасність,тоді так,згоден.
Пару фото з лісу сьогодні. Іще. Хтось знає чиїх буде кілочок від палатки? Вермахт, чи щось інше? @Старик Похабыч , @ASKOT1 , агов! Бо я не знаю.
Доброго спекотного дня Напевно погода перепутала Сахару з Україною,чи може допитати пана Каціо,чи не звідти градуси ростуть
парить це капець,я вже тільки за вечір дві футболки передів після душа,а зараз крайньою мокрою тіки лоба витираю Вечора доброго панству! Хто просив показать бабку на токарний верстат,той шо роблю!?якщо,то світлини будуть вечером пізніше
Я и без свитлин можу впевнено сказати,що у вас дуже коштовне и ридкисне КОЛЬЦО.Стоэ як минимум ЛЯМ Зелених саженцив.Всих хто бачив треба вбити,а потим самому звести рахунки из життям.