Добрий ранок-добрим людям.Копарям-хабаря,пиякам-магарича,голодним-харчив,депутатам - шибиницю,пану К-повну дупу видсоткив.
Доброго ранку! а шо це всі на панСерватора напали? гапитаю? жадібний, злий, циганкуватий??? а може пан просто господарювитий! все тягне як повинне бути - додому! тре не тре - а там розберется))
Вітаю панове, +35С, сонячно, арбайт, але мабуть поїду в Черкаси, до дохтура, щось ноги прихватило епть в неділю судорга схватила, а зараз що на протезах, іщо воно таке може в жертву слоника принести?
геть вже сказився. серпень на дворі а тополі в нас наприкінці травня, початку червня квітнути починають. хоча в тебе реббе усе не як в людей. вітаю панство. день обіцяє бути спекотним.
хіба саму капельку і то по тим що сам піднімав, по кр я дуууже рідко, ми окраїна на той період, багаті тут не жили.
рецепт досить простий… тільки я його не розповім)))) у Києві на кінцевій 3-го швидкісного є ларьочок, в ньому торгує грузин Гоша (Георгій), от там справжня аджика — тільки на хліб мазнув, а вже грінку в руці тримаєш
Ви там під ноги дивіться, бо Умань-Немирів дорога місцями ями, а Немирів-Гайсин — місцями повний п…ць, а місцями дуже добра — розженешся, а тут яма. Короч чекає Вас дорога повна сюрпризів ПиСи: Почав додавати Сандрійський р-н, і виявилось, Сандрія в район не входить… от весело з цими адмін. поділами
В7 доброго ранку !!! Вчора, всеж таки, гайнули на Дніпро ... Прозорість покращілась, та потроха почала з'являтися рибуля _))) На шотирьох усі були з рибою окрім одного, але то був не я _))) В мене тройко сундучків невеличких, по півтора-два кіло, отакеєот ... Отже, ранкова кава та до котячих справ !!!
схожа на цю https://reibert.info/lots/nizhnjaja-vtulka-sovetskoj-shashki-obr-1927-goda.130796/ Який зять, який ЗЯЯЯЯЯЯ..... _)))
Там головне не завжди довіряти навігатору, бо він іноді веде ще козацькими шляхами, я коли сумнівався в здібностях ГПС-брехунця, питав дорогу в людей. Наприклад біля Комарова мене навігатор попер якимись бруківками, хоча там є нормальна дорога. Загалом дорога … проїхать можна, місцями навіть можна гнати.0)) Вінниця-Бар загалом непогана дорога, тільки уважно розмітку дивіться, там є місце де мєнти люблять пастися (хча в же може й не пасуться) Якщо у Вінницю не треба, то можна об'їхать по об'їздній
справа в тім що я на старій дорозі знайшов мідне? кільце з глибокою патиною. але не придав спочатку уваги, мо шайба якась а мо ще щось. а тут раптом роздивлявся прикраси КР і знайшов дуже схоже кільце. от мені і цікаво чи в мене теж таке чи просто схоже і все. нажаль свтлини зробити неможу зара але ось з інету. те що ліворуч майже один в один і розмір схожий, але в мене суцільне.