таке! ти та на хачах зекономити вирішив. три рази ги-ги. хоча мушу визнати що часнику та червоного перцю ти не їсиш, бо якщоб їв то не мав би солітерів повне брюхо. отакоєот
Салка свіжесенького з підчеревинки, помідорчиків з городу тільки зірванних, хлібця домашнього того як моя люба пече, отого часничку. От тоді чарчину і можна потягнути!
от тіпуна тобі на язика та де що на кудись)) червоний перець і часник - обожню! бе бе бе))) я червоника на м,ясорубку, роблю свіженьку пасту та мажу її товсим шаром на хлібець та лупасю аж очі випадають))
та ну вас до біса з отим усим кулінарним. я тут сиджу слинами захлинаюсь бо ще синенькі не спеклись усі і салат через це не готовий а ви тут про їжу. совісті в вас немає. отакоєот
А мені теща аджику по Українські забєцала! Основа кріп,перець червоний,часник...рецепт не видає...Але вже третю добу на хлібину намазую...Бактерії у шоці! Дружина теж))). Ак у дитинстві стоїть...))).
а що у Вас ще є? це я про те щоб знати скіко лантухів ,ящичків та валіз брати із собою? якщо багатсько ,не соромьтесь , кажіть, я причепа підстьогну))
беріть розпечені обценьки та випитуйте рецепта якщо добром сказати нехоче. я аджику дуже полюбляю. і щоб така була що як ото дихнув після неї то і лисття пооблітало зеленим.
Та вона родом з дитдому...місто Сталіно...Мати померла...а Батько злодій у законі...зник у таборах...Ось тільки три роки як Мовою стала розмовляти...а то все бекала з розкладом пальців))).