а де посадочна полоса? раптом що??? може хоч гарбузів завантажу))) а на зворотньому- пану К продам за грубі)))
так у пана є козирь у рукаві!))) він варену кукуруку макухою посипає із сіллю - та шурує на розхват! жиди ще пики один одному б,ють за неї
Дуже добре, що ряди пошуковців поповнилися і Вами. Якщо ця тема цікава, то гляньте розділ, де про те пишуть: https://reibert.info/forums/voennaja-arxeologija.2/ Там багато корисної інформації. Обережно з кукурузою від нього, бо він ціну таку виставить, що не розрахуєтеся. А з цукерками - удвічі обережніше. Щоб не виявилося, що то "Тузік" вкусний" (с) А я зараз ввечері взяв дружину, та поїхав на Замкову гору, милуватися заходом сонця. Трохи світлин:
От за це дякую! Смачні вони і всім, кого пригощав, сподобалися. Дякую! Той часник, що тоді разом із сємачками приїхав, вродив на славу. Так що, пороздавав його багато, але ще більше залишилось. Гарний сорт. Залишив трішки на розсаду.
Так то ярий був а Вам зимового піджену, ото бомба. Я їого більше зубочка з"їсти неможу. Але там зубок чималий.
Пане Ігор! Не гурман я, мені і такого частичку до весни вистачить: смачний, помірно злий і зубки один в один. Оце тарілочку глибоку червоненького борщику густого з баянчиком із свинячих реберець, а ще сметанки туди ложку з верхом та часничком отим коринку чорного хліба натерти, а потім зубок у сіль мокнути і чарочку холодненької горілочки отою смакотою заїсти... А Ви кажете!