Три пирамидки то э сержент замкомвзвод.Так шо прийдеться ще раз поминати.Вчить матчасть,це вам не сэмачками пид синагогом торгувати.
Я б восени на Вітер-фест теж завітав, якщо дядько не проти ... Шо там оті горби, від ЖВ до Сандрії, ще не зробили ???
та воно і без пояснень ясно. залишилось тілько взнати якого воно року. тож тре почиститита подивитись. чи то ще царева шашка нижніх чинів чи вже совєти і які совєти.
Вітання всьому панству! Нарешті зявився нормальний інтернет, а світло ше вчора Пройшов у нас ураганчик з градом як горіхи, порвало дроти, наламало дров, на городі все потрощило, в мене тільки одну шибку вибило, звалило абрикосу і горіха, а в людей дахи познімало... общім напросили дощу.
пане, ну ви як малий! йой! ну звідки в мене оті грошики? мазолів є, горба росте, ноги колесом)) та від ваших цукерок та солодощів один каріес ))) та й час нема заробляти, бо постійно у тазіку сиджу - відмочую де що))))
якщо якщо річ іде про оті 3 цукерки!!! то я вже ригочу- ох і єкономіст! ну то нічого, я відтепер згущене молоко та пундиків чекаю! а ще звісно мурмуляди!
Дякую Баба злякалась, думала кінець світу настав .дров нарізаних зато на берег поприносило, незнаю і чиїх. Ось обрізав трохи горіх , прийдеться геть звалить
Тю,та його таки вже давно треба було зризати.Посадете кокосови горихи из крэпкими орэшками як у пана К,великими як панськи яйця.