А я ввечері на пару годин теж вискочив до лісу. Трава вже попадала, починається другий сезон. Копав між старими ямками, своїми і інших копарів. Відшукалося два цепки на колеса: І всякий дріб"язок. З цікавого - патрон ТТ 46-го року. Дзвенів чомусь відверто чорним. Вибрався з лісу як вже зовсім вечоріло, і подався додому. Дякую за перегляд.
Всім доброго вечора! Теж з малим вискакували на природу, трава в нас пре вгору як і раніше. Вирішили скататись на поле куди вже ніхто їхати не хоче. Сьогодні було таке відчуття що ми копали восени, ще й вітрюган був такий що лопату з плеча здувало. Наша природа та краєвиди на весь залишок сезону мої знахідки зліва, монети справа та вище малого, якийсь вандал після революції пробив дірки в 3 та 10 коп а на десюну на орлові всі герби видко, не затерті, хороша була б монетка
Так це слабенький результат для наших місць але думю що чим далі то таке буде все частіше, на фото майже всі оловяниста бронза які не бере АСЯ з нел
Вітаю панове, +25С, сонячно, арбайт везе вам , я з копом все, до слідуючої зими, продав вчора мд, залишивсь ще пінпоінтер, то панодарую мабуть з камуфляжем. веселого дня, їхать арбайт
якась помилка в реченні. Саженци про-дасте? оце вже то що треба)))) кущ молодкуватий, скіко вийде з обрізу, порівну поділю як пан К вчив і відішлю всім бажаючим!
Доброго ранку,в вас також дурновиті є що стріляють в будь що(відбійник сталевий по краю прострілений)?
а я по собі суджу. мені важко одежу підібрати, то рукава чи халяви короткі, то не застебується.отакоєот. а ви кажете
В7 доброго ранку !!! Вчора якось день пройшов без кави дуже швидко ... Спочатку кум заїхав, потім хлопціпотягнули на коп. ЦіКАВОго е було, пару совків реф/дореф, хуторщіна 15 кг, гарда від ш.н., а може й шаблюки _))), кришка від годинника з надписом ДНД 1956,гільзач та патрікі від ппш, та більше нічого цікавого. Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
Вітаю панство з початком нового тижня! А що за майор, якщо не таємниця? Цікаво дізнатися трохи подробиць.