Свирид Опанасович встає і затика сокиру за пояс. Тепер стає видно, шо ззаду у Свирида Опанасовича стирчить здоровенний рудий хвіст, як у сеттера. Не бачив я пророкiв у шинелях та з маузерами. То фурiя якась, то вурдалак!
вітаю всіх! нарешті вдома, трохи було часу по маєтку пошвендяти, та подивитись де порядок а де безлад! так заробився,що навіть не бачив що віноград вже догоняє мої кавуни за розміром))) все росте: молода команда, овочі, хрукта та горб))) пс: от бач пан К який ви сортовий віноград погубили)))) а так би на дворі , з канапи , рукою гроздину смиканули та смакували б))) отакоет)))
Приїхав хз копу, мабуть пора завязувати на цей рік, в лісі ліг трохи спочив, бо ходити стомився, потім до курганчика приїхали шурф вдарить, то судорга схватила на одній, потім на іншій ногі, півчаса тримало болюча сцук. Знахідок неахті, совєти рані, ще металолому кіл надцять. Кому Макро райсера занедорого?
от даремно ви світлину виложили, пан К., нелюбить плагіату,, за плагіат 3-й %, отакоєот, думайте типер чим відавать будите, три по три .
чого б це я підсовував? тіко не кажіть мені, що тре було дати чубуки із віноградом вже готовим))) а щоб вони були живими, тре хоть іноді за ними дивитись)) а не у бухгалтерію бігати))) хто відстьогнув а хто ні)))
ну а хто? ти підсунув! я їх у водичку з корнівіном поставив щоб корінчіки пустили але нічого не вийшло з того. ані корінчіків ані інших проявів життя. а все тому що не життєздатні вони були з самого початку
в мене чогось проросли))) ну то таке! то життє))) ото тре було цукерками пригощати та згущеним молоком до булочок)) а то напригощали одними: злипнеться, репне, лусне )))
сьо газував степом, після дощику сине небо, невисокі поодинокі білі хмарки, жовті від соняшника поля, біля става, така краса" і як під руку по радіво грала дуже файна пісенка! ось вам , послухайте!
Бідний я..все роздав нужденим......самих кулеметів з добрий десяток роздав...Служби Божоі злякався...
ну по перше не валінтін а Іван, а по друге в тебе сусіде чи то через целібат чи то через надмірне захоплення залізяччям а мо іще через щось доволі хибна уява що до чого повинно бути.
Вечора, шановні. Прочитав про декомунізацію цвинтарів… аж пити покинув)))))) Саме перечитую «Обитаемый остров» і думаю: «де ж там на Кіровоградщині тих вишок понаставили?»
Вернувся у мисто.До лису тики дойшов жинка дзвоне,родичи завитали,прийшлось вертатися....Встиг гудзика середньовичного знайти.Товста зелена патина,покладу видмокати може визерунок вилизе.