то нормально. головне щоб не встраювали поминки та не ховали котів, собак свиней та іншу худобу на людських цвинтарях та не відспівували їх у церків як кацапи це роблять.
а чого то тема закрита? ще не обговорили та не визначили достаменно що то за мунетка така. мо вона дійсно грубі гроші коштує. мабуть через те і тему закрили бо хтось з модераторів перетворився в околофорумного баригу і хоче за копійку викупити тую рідкісну річ щоб потім спродати на єбєях чи крістях за грубі гроші
Мумии из болота - Непознанный мир tainy.net/13780-mumii-iz-bolota.html Перекласти цю сторінку18 лист. 2010 р. - За последние 300 лет в заброшенных торфяных болотах Британии, ... Большая часть этих «мумий из трясины», или болотных тел, ...ото для загального.доброго дня всім!припер зі зміни-дурдом.цілу ніч тривоги.в нас+24,хмарно зпроясненням.комради певно поперли на коп.звязку з ними нема,мать телефони в бусі лишили.
Вітаю панство зі святою неділенькою! Схоже, пан К. до церкви вранці не ходив, бо пише таке, що не зламати мозок після прочитання дозволяють тільки твори Митця. ..."Ну-ну, думаю, ще тільки цього мені не хватало! Так дулю скрутив і в кармані держу, думаю, давай, базікай! Йонатан. А дулю нашо? Вєнік. А ти шо, не знаєш? Вона ж робить! Вже двох чоловіків поховала, а зараз третього шукає! Ти думаєш, вона просто так біля цвинтаря живе? Я тобі так, Йонатан, скажу. Просто так нічого не буває. Депутат. (у тєлєвізорі). Поки ми з вами отут теревеним, пенсіонери не получають пенсію, солдати патрони, газовики газ, нафтовики нафту, а в Дніпрі перевелась риба, а в коморах миші, бо нема що гризти.... У двері з написом "Будні і побут" гупають, за дверима чути скавучання собаки. Дєпутат (у тєлєвізорі). Росія і Біларусь — це наші брати, а брати повинні жити разом, в одній хаті, бо як сказав поет:”В одній хаті — одна правда, й сила, і воля”. Гупання, скавучання і депутатська промова зливаються в єдину какафонію.
а що тобі не подобається? то лише правда життя і я розписав про майбутні наслідки безглуздої політики яку проводили камуняки. а оті твої цитати вважаю недоречними бо тема дуже серйозна і жарти тут недоречні
Я не проти почути будь-яку думку. Але, як на мене, "декомунізація цвинтарів" - це вже занадто. У нас з медициною все добре? Бабусі-пенсіонерки "їздять в Монте-Карло і грають там в рулетку"? Освіта належна доступна всім? Ось про що треба думати, у завтра вкладати. А коли це вирішимо, тоді можна і за вчора братися (за цвинтарі). Якось був на дні народження одного важливого військового. І там старий мудрий єврей говорячи тост сказав приблизно наступне (точних слів не пригадую, але суть така): нам не головне перемогти росіян у якихось битвах під аеропортом чи іще де, ми обов"язково маємо побудувати економічно сильну державу, бо без цього приречені на поразку. Якось так.
Так. Але якщо сьогодні не вирішити зазначені питання, то не буде в нас ніякого ні завтра, ні післязавтра.
Та що мені сміятися? Он, пан Касіо вже повідомив у сусідній темі, що з"явилася нова церква, Свідків Заклуння. І перша проповідь її засновника. Тільки, думаю, пан Бек все одно буде вірити в Буратіно.
А таки схоже на те. Спочатку пороздавав усе накопичене довгими роками, потім почав висловлювати проповіді, суть яких більшість присутніх не розуміє, але від ідей мороз по шкірі, зараз переходимо до неминучості кар для невіруючих. Класика.
Шо сі стало ? Невже вирішили сусіда змінити діяльність , га ? Хельми і решту непотреба роздали , а самі купите рясу чи отого пляцмасового коміра як у католиків і будете проповідувати ?
Та ні, спочатку оголосить, що нічого не потрібно. А потім примусить подарувати якийсь символ. Чи рясу, чи комір, чи штраймл, чи іще що. Але то буде не його думка, а від вдячних вірян.
ну чого це змінити? нічого я не змінив. я і надалі колекціоную лямпи. а ряса мені не пасує, я якось наміряв був тую рясу. мій вигляд мені несподобався. тож ніяких ряс, шалманів та іншого. що до проповідей. так хіба то проповідь? то думки про майбутнє от і все
То є Ви не відмовляєтесь,що в певний період часу,ви приміряли тому що ви бажали приміряти одяг священнослужителя церковної конфесії під назвою "ряса", значить мали наміри заволодіти вищевказаним одягом для того щоб носити його та носячи його мати з того матеріальний зиск чи якусь іншу вигоду???
Не забаром знайшов мicце дуже цiкаве ! Нiколи i не подумав би! Мiнометнi та й пiхотнi окопи в у звичайнiй посадцi щей курган поряд!