та ні не штралмайєр, звичайна така собі шапка-вушанка. раніш тілько ота модель у моді була, більш ніяких моделей небуло. ну ще картуз та капелюх. але то не для зими, то або демісізонне або літне. а. згадав. був ще піріжок, модель така, хоча вона мені більш на піхву жіночу була схожа. то отой піріжок з каракуля шився, то з вівці спеціяльної породи хутро. та носили її камуняки , усякі гаркомівські та абкоміські г..дони. мать через тую шепку їхня камунія піз піхвою і накрилася. бо що носили тим і міркували. отакоєот
от не памятаю вже як бігали. але те що коли бити тре було то сусіда на допомогу кликали бо ми удвох з дідом впоратись з кролем немогли бо тримати те міцно а я ще малим був і сили щоб втримати бракло.
Та був і в мене кролячий штраймл як я у школу в початкові класи ходив , а потім камунізм розпався і з'явилися чорні в'язані шапки .
То Хомячок та равлик Валєра це потомки тих кролів шо ви двоє з сусідом тримали коли дід їх бив на м'ясо та кожухи??
За німчурів ходять різні варіанти,не можу зустріти одного старого місцевого машиніста він все життя тут прожив то повинен приблизно правду знать,тут є свердловина але воду працівники бояться звідти пити.
ну звісно що ні. равлик то є равлик. мать через радіяцію таким виріс, або ще через щось мутація в нього пішла. а хомячок то такий і є. ще і маленькийц як на мене.
Я просто з цікавості. Якщо забирали, то це вже мало бути після СРСРу, іще всі б пам"ятали. Тож, швидше за все, там і лежать. А воду дарма бояться пити. За 75 років вже все мало розкластися. Хоча, інколи, хоч і дуже рідко, буває що трупи муміфікуються. Я такого не бачив, але поважні люди казали, що зустрічали, копаючи покійників по ДСВ.
в нас коли таксопарк будували то цвинтар знесли. та і не тілько таксопарк. на місці де тоді був шпитвальний цвинтарь зара добудований корпус училища. в мене ще і світлина є. на фоні цвинтаря будівля гімназії чоловічої а потім вже шпиталь та теперешній технікум.
Якщо територія підприємства - то лежать. Ось, у нашому місті. Було так: Тепер так: Де дорогу робили в радянський час, явно все зрізали і вивезли разом із землею. А де машини стоять і далі навколо - лежать.
Все,хана шпикачкам,зжер нємчур,а зараз безсовісно вже сопе під лавкою,залишився мені на ранок чай та куряче стегно...проснеться паразит і це доїсть
Це одна сторона медалі,а ось розкажу про іншу,недавно допомагав товаришу встановлювати пам'ятник на батьках,поряд працівники копали для когось яму і коли розговорилася з ними то виявляється колись там вже був цвинтар,а тепер кладеться другий поверх,навіть показали дошки нарівзотлівші в ямі
Так часто буває. Особливо у великих містах, на центральних цвинтарях, де місця немає. Погугліть, наприклад, за те ж саме Байкове кладовище в Києві.
Там і гуглити не треба,спілкувався якось з одним бувшим охоронником звідти,то доволі таки неприємні речі розповідав
тю. в нас так само. поряд де мої лежать була могилка. видно що родичів чи нема чи далеко бо занехаєна та тілько табличка. побула років скілько а тут перед гробками приїхав прибратись дивлюсь нове поховання на тому місті і геть іншої люни. хоча місця на цвинтарі повно. тілько обробляти треба бо трави багато. як зара незнаю бо поряд вже скільео років нікого не підселяють