то вони довбні. я книжку забрав коли отой пьєтьйа компи поклав а вони мене задовбують то сплати за зберігання то ми знищемо вашу посилочку. то най знищують але сам тую книгу яка лежить в мене та була поцюплена паном Алексом з бублітєеи що підтверджує штампик з ін номером.
а те що крім мого повідомлення яке ви процитували я більш нічого не бачу. от і міркую що хтів сказати автор. отакоєот
В7 доброго ранку !!! НА дворі грно, похмуро та подекуди йде дощ ! Тож, гарно можна попрацювати, поки не спекотно, а ввечорі поїхати на коп ! Отже, ранкова кава та до шаббатних справ _)))
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Похмуро і холодно, періодично дощ. На вулицю виходити немає ніякого бажання. Шабатня:
Всім привіт,погода,жах.Вночі десь у 2 години буревій,дощ,блискавки.Але бог милував тільки трохи дерева обтріпав та електродроти порвав,вже налагодили.А тепер ще насувае,щей на машині облом...обломився каталізатор,а в магазині тілько таке То як скажете,брати трубу чи перти в губернію за 60 км на авторинок за каталізатором??
В нас вчора таке гриміло, в сусідніх селах поваляло верби 1.5 м як спічки, провода і т.д, ще град як курине яйце випав, отакоєот, а завтра на коп. В мене теж щось гуркотіть вихлопна почала в Газ 21, а ще гріється, то на металолом відігнав. куплю велосипед
У нас з погодою було анналогічно, якщо за бугор не їхатимете то плюньте на той каталізатор а скільки в ньому платини?
Ще не вичитав,але вся моя.(тихенько на вухо,щоб пан К не почув).Таке на вулиці періще.Ну що ж куплю вставку,спробую як воно,люди ж купують та їздять.Головне щоб лямбда зонд був на місці.
Після вчорашнього паре яко дурнувате.Їздив до міста.затефонувала донька:машига не заводиться.Відпав дріт на стартері.Трохи намокнув.сохну.
В мене он тіко як пів години дощ закінчився , і знову вітер і холод . Мать таки доведеться шподні вже вдягати та пхати вату у вуха і не чекати на Льлю .
В нас трохи розвиднилось, зате вишнівку відфільтрував та абрикоси зара поставлю. Єдине тільки що ніяк заміряти що вийшло, настоював я на 70", по технології, а спиртометр з таким не працює, показує що й 10" нема , вийшло густе та смачнюче, градуси зовсім не чуються на смак