Дохтор і казав шоб ходив до спорт зали і помірно займався фізкультурою , а вагони розвантажувати то тіко таким здоровим дядькам як ви сусіда . Та ну їх тіх бухгалтірш , за цілий день так набриднуть , а ви ше пропонуєте жити із якоюсь із них . Так жити то до військомату сам побіжу .
Пан Каціо більше любить підтягуватись ,а на ній більше треба віджиматися....інша група мускулів працює...
Вітаю панство з Днем Хрещення Русі та закінченням тижня! Думаєте, треба по неї відправити пана Дітріха? Був сьогодні на рибалці. Трохи намокли, але загалом дуже непогано. Для любителів - фото. Рибу теж сфотографував (не всю), бо знову бухтітимете, що не показую фото улову.
Зараз у темі відбувається те, про що я колись писав. Просто цицьки вже "не пруть", народ починає постити більш відверті фото. Розвиток сюжету неминучий, цікаво тільки, кого першого забанять за "фото з елементами зоофілії"? (с)
Памьятаю в армии коли у Азии служив,дуже полюбляв лэпэшки из кунжутом мэсного розливу.Але....Одного разу побачив як дви грязни и смердючи жирни особи жиночой стати йих пекли-одна сидила на табурети дви половини сраки свисали з обох бокив и на грязни ляшци липила оти лэпэхи,а вокруг пихви роилтся велики мухи.Писля цего ни я ,а писля мого рассказа нихто инший лэпех не йив.
Вітаю всіх! Відмічаємо свято Володимира, мені дядя Льоша чипіку подарував. А цигану Будулаю привіт передає!
Вітаю зі святом! Думаєш, пан К. теж подарує якусь гарну раритетну річ? Сумніваюся. Він вчора навіть написав, що в нього нічого не лишилося. Буцімто, все що було у клуні роздарував нужденним. "Нехай вони поїдуть в Монте-Карло, і грають там в рулєтку, йому не шкода" (с)
Даааа-ааа,печаль,мона булоб скинутись експонатів для заповнення клюні,але ходить мова про те,що він недисціплінований,подарунки з нп забуває забрать
Що там "ходить мова"... Можу показати офіційне СМС з "Нової пошти", де вони скаржаться на недисциплінованість клієнта.