Та то ведмідь пану К% робить процедуру люстрації , бо назбирав вже дуже багацько % Хороша дівчина , роботяща . Отож , краще поїду я в Америку , там тоже дівки роботящі є і виглядають іноземки в 40 краще ніж наші в 20 . Та тоді вже краще щоб її було 60 , то в неї вже й пенсія буде . Сусіда Юнкерс , як там у вас погода ? Бо шось у вашім краї таке чорне стоїть , і карта з блискавками страхіття показує . В мене тіки дощ йде , без блискавок і грому .
ну от. а казав що ліпше до нацгвардії підеш ніж на булгахтірці одружешся, а тут вже і одружитись згоден
https://reibert.info/threads/den-xreschennja-kijivskoji-rusi.918603/#post-10054671 Гарний віршик людина написала.
Таки Да! Я вже кохану присадив на Шабат та й ще Володимира... медовуху по три за вечерею! Студенти вхляли...сьогодні пішли якісь іспити до здавати...Бо в мене остання клуня як бункер, колись там свиней тримав...таке ніколи не забудеш!
Сьогодні був якийсь армагедець.Поливало більше години.град був завбільшки.як пробка від пива.Погуркатіло до панаК%.Дерева поламало.
Добрий вечір. Погода цей рік наче сказилась, скількі живу такого року дурнуватого ще не бачив. Пекло як завжди змінилось на негоду. Але цей раз без буревію. Но з скаженною зливою, та градом. Град був невеликий см 2-3. але рясний та тривалий. Трохи винограду обмолотило, листя з дерев, трохи кукурудзу потріпало. Гахкало дуже гарно, собакірен під кровать заліз. Вода у річці за годину піднялась на 40 см. Капуста стоїть у воді, майже весь низ городу затопило зливою.Світла десь зо три години не було, аж осьо ввімкнули.
Ви мабуть з Дядьком Вітром на одній лінії екватора живете))). Яж Вам шифер пропонував ще до буревію... Роздав на шару! Ще десяток лежить...
Бухгалтірщі віком від 38 і до 45 , тобто без пенсіона , і всі мають проф захворювання : зіпсована нервова система , дебелі сраки від постійного сидіння на стільцеві . Я ж і спитав , бо як їхав на лісапеті із спортзали то у вашому краю таке чорне стояло шо ну його .
Та що по шпалах звіздує,натуральна бухгалтерша,дупа широка і за 30 цть.Я би не протів з такою дебет з кредитом звести.
ну от бач. тобто якраз ті що треба, і нагодують і приласкають і багато витрачатись на них не треба. ти я дивлюсь знов до шпиталю захтів. що тобі дохтур казав, га? щоб ти вагони розвантажував а до спортзали не ходив. ти дослухайся до порад лікаря бо будеш незабаром клиєнтом якогось з родичів дохтура Громова. отакоєот
ви вже підстаркуватий. дайте дорогу молодим пацанам як сусід КАЦіо, верніш саме йому і поступіться дорогою.