От грати в мене в трактірі на баяні та балалайці я найму тебе І буду тобі плятити скажені гроші,ну скажемо гривень триста аж Соглашайся і не думай навіть,бо другий раз не запропоную
вельмишановний аскабан куркулович я розгляну вашу пропозицію та дам вам відповідь у три тижневий термін. але зараз можу сказати тілько одне. пропозиція що до гри на бабалайці мене не влаштовує аж ніяк. знайдіть собі когось кому бабалайка ближче та раднєє. хоча вам як москалику з двадцятирічним стажем цього не зрозуміти.
Конверсия Из противоналётки сделаем погреб ))))) Опрышку, вопрос на засыпку, что за хребет на горизонте )))))
Falconerwing класні світлини. але зря ви їх аскабанюрчику показали. він вже тепер все кине і кабак чи то трактір свій недобудований і картоплю не сапану та не прибрану і гайне до вас. поразганяє усіх туристів, пожере все сало та бринзу, та іще і потягне до дому пар полонини зі смерекеми при цьому волаючи на всю горялнку що то є сувенір і це йому безвоздмездно тобто задарма подарувати.
Та гамно вапрос, мы ему это усё даже на фурик помогём погрузить, коль потянет ))) А так глядишь ещё одним трактиром у нас боле станеть, туриков на пару с Опрышком водить станем, добро туриковское присваивать под всяческими предлогами поигрывая финочкою, да револьвером ))) Эх, заживем !!!!
фіночка, револьвер. це не наші методи. от куцопал, або шабля це по нашому. доречи! з вас за мою ідею братній відсоток. я людина скромна так що більш 75% брати не буду.
я просто тебе дуже добре знаю. твої оченята завидющі та рученята загребущі доречи був я сьогодні на копі. добре таки покопав. але от одне мені незрозуміло. коли лазиш та копаєш цілий день десь у лісі чи степу то а ні руки, а ні ноги не болять та втоми не відчуваєш. а коли на тому городі копаєш картоплю пів дня то такий втомлений наче тіждень тільки і робив що бліни піднімав саперкою самотужки. і чого воно так???
У кого руки загребущі це ще бОООООООООООООООООльшой вопрос От якого ти цілий день копав,га ??? Чого не пів дня ??? Хотів весь хабар видубасить ??? Щоб другим не залишилось Так в кого руки тут загребущі ?
А скажи-но де це у тебе такий город узявся? Чи то ти клюмбу свою розширив? А у мене,доречі, соняшки оті скоро цвістимуть (що ти мені обіцяв і не дав)
та я б сьогодні взагалі ліпше б дівана попродалюва але підняли мене сьогодні раненько і погнали на дачу отую картоплю копати. а воно мені треба??? зісно що ні!!! от і сиджу такий заморений
вітаю пані Ова. давненько вас не було. як справи??? а соняшників в мене тих не було та й зараз нема. я казав тобі що вони квітнуть красиво от і все. а клюмбу я не розширював. навіщо воно мені треба? мені і так гарно. а був я на дачі, на одній з................
Співчуваю. Я теж з городу. А завтра знов на городі. Та я тобі так скажу-на себе працювати в радість Так що не лимарюй та не плякай,бо лежням ще тяжще живеться
Ну хоч одна хороша новина за день А тебе взагалі треба в плуга запрягати такого бугая,ну не знаю як трьох-,а двохкорпусний ти потягнеш
доброго здоров"ячка от послухай мене та заведи на той рік таких соняхів,такі вони гарнюні і прикольні
та мабуть заведу. і у дворі краса і олія своя. і є в мене до тебе прохання невеличке. дай отому куркулю як зустрінеш петельнею по зашийку. бо як генделя відкривати то біжіть аж кухвайка завертається а як мені мій братній відсоток за ідею сплатити так нема коштів. та іще і у плуга мене запрягти хоче. так що дай йому будь ласка по зашийку, а я потім тобі верну.
не ходить тобі друже більш по тих горах, не милуатись краєвидом. бо продані ті гори за склянок сельтірскої води пану аскабану куркулю таврічіскому. бо він нас магнат та крєї. торгує сельтірскою водою та скуповує се що баче.