А в нас восени як в Америці! Хаси з шмайсерами бігають...Пуляють по авто,мангали на балконах палять,хати палять,серуть де попало...
а потім дуже дивуються. і чого це жидів так усі ненавидять. а якщо прийняти до уваги що вони зграї червоних голодранців з кацапії очолювали то те що робив з ними дядя Адя взагалі впісяна дитина у порівняні з тим що тре з ними за їхні вчинки зробити.
Це шо ,в Умані!?,-я раз нарвався на них,повів якось дитину по Софіївці,а воно мале жидиня якесь плювалось на нас...мені дивно просто це
теж якось поїхали до софіївки на екскурс а там тих жидів що собак нерізаних. то мене мої за руки тримали щоб я не почавїм нагадувати що з ними Гонта та Залізняк робили
Доброго ранку. На дворі +20 сонячно та гарно як у святу п'ятницю , шоб ви були здорові ! Всім вдалого дня.
В7 доброго ранку !!! Жнива в самому розгарі, тому, розроблюю план дій на копальний шаббат, бо в неділю треба бути вдома за господаря _))) Отже, ранков кава та до цицькатих справ _)))) (дожився до того, що мене вже цитують) -)))
Всім доброго ранку! Вночі ляло як з відра, гриміло, блискало. Зараз небо чисте. +18. Погодні шамани обіцяють на вечір дощ, а на завтра знову грози.