таке! от наївна людина! хто б тебе туди пустив би. га питаю? отож ! ні хто тебе туди не пусте! по своїй коморі ти вчора нишпорив. це мені добрі люди розповіли. то ти мабуть кухля ховав чи сало крав.
а того кухля. пивного з срібла. що хвалився та питав що то воно є. а ти і крав це річі дуже сумістні. от хто вкрав цілу бухту німецької колючки? отож. ти доречи думаєш тему робить під назвою памагітє люді добрия! самі ми нє мєсниє і очі у нас чєсниє! щоб допомогли тобі скарб шукати який ти весною заховав на городі.
як це не допоможемо?????? я от завжди тобі допомагаю!!!!!!!!!! коли морально а коли і аморально але-ж допомагаю. і це головне. бо якщо-б я тобі не допомагав то ти б ніколи нічого не зміг зробити. бо я думкою завжди з тобою, а це сама ліпша допомога. утрам мажу бутєрброд, сразу мисль! а как народ? і кампот не льєтся в горло, і ікра нє лєзєт в рот.....(с)
але я злякався. ти так змінився що і на себе не схож. ну то скільки в тебе склянок зельтерської коштує? а з сиропом?
а в тебе вже є такий апарат? чи тобі пошукати? бо якщо добре попрохати то знаю де взяти, прохати треба хлопців в яких він стоїть.
та куди мені за тобою вгнатись????????? тим більше що то ти в нас тут трактіра відкривати вирішив. самовари скупляєш у промислових масштабах, патяхвони, он апарата газводи шукаєш. так що гарти на баяні та бабалайці твій обовязок.