Доброго дня, будьте здорові! Сухо та тепло, за бортом +34. Щось занадто тепло, мав гемор з бусом, гевкнув патрубок до термостату, трохи тосолу загубив. Але вже поремонтував.
Вже всьо,змив негрівський загар від заварки та болгарки,і як бєлий чєловєк поїду до лісу совдепівську монєто копану
Якщо не можеш класти плитку, то обклади її матом та їдь в БНР до мене, на ставку полежим, твоїх любимих пісень поспіваємо....
Я побачу як ти будеш підкидати дрова коли все випиляють навкруги і ціну на газ ше піднімуть . Коли всередині будинку буде все цвіле від того що не топиться нормально і постійно хворітимуть мешканці на всілякі пневмонії та туберкульози . Та й не зовсім комфортно спати в кожуху і валянках і клацати зубами від холоду пів року . Не даремно є розумна народна приказка : "краще покритися сім разів потом , ніж один раз інеєм .
В лісі паріловка, мокрий хоч викручуй . Ніц не здибав, прогулявсь. Щось у небі гуркотить, мабуть воду везуть.І вітер зірвавсь
Дощ не сильний , але гримить ,блиска, вітет. Козирьок на балконі підірвало, мусив додатково прикрутить.
Ніби гроза закінчилась,правда Перун ще грюкає,але пустими відрами,щось той цебрик у нього майже пустий був ,коли він над нами пролітав.
в мене є інша пропозиція. давай я тебе матом обкладу а ти приїдеш за це до мене і покладеш плитку. ти ж спеки не боїшся, усе літо у хутровій шапці ходиш та вату з вух не витягаєш то тобі і спека незавадить а я тобі наших пісень поспіваю щоб ти не був таким сірим та необізнаним.
десь таку відповідь я і очикував. ти тілько хворих можеш принижувати та погрожувати побитям та каліцтвами. що ж тут казати, хулюган ти і є хулюган. отакоєот
Доброго дня,спека +31 хоча по Синоптику обіцяють грозукапець і ні хмаринки на небі .Пане Юнкерс дивіться який гудзик https://reibert.info/threads/xarkov-i-oblast.8534/page-1750#post-9959999
Ось вам і гроза +25 ,ще з півгодинки і буде мокро .... А де не скажу...понаїде тьма народу , прийдеться ділитися %.
Ну и средиземномное море которое видно из окна моего дома... Это конечно не такая природа как у вас в Украине...и все же...
Вітання вельмишановному панству!На дворі майже восьма година, а жара +31,вітер південний,мабуть аж з ахрики долетів шо так тепленько
У далекому 86-му я випивав 2-3 пляшки Каберне та приспівував: якщо ще так пердикне - не поможе й Каберне, а до Польщі поїхав на початку 90-х.