Всём доброго ранку! Я сегодня не працую, поехали с жинкой на мертвое море отдохнуть трошки.. Немного наших видов по пути...
Аднак не Румыны... Знайшоу iнфармацыю па таму гузiку, памятую жа, што гдзе-та сахраняу! http://www.pugoviza.ru/files/class_butt_cat.shtml?d=27&n=king&nreg=&gr=&fn=king Лiврейны гузiк ось гэтiх паноу https://ru.wikipedia.org/wiki/Времевы
В7 доброго ранку !!! На дворі було гарно пару годин тому, а зараз почалося підсмаження громадян _))) Вчора віїхали з сімєю відпочити а заразом і покопати в "сосенкі". Доки малечи гуляли, порився біля найближчого столику. Окрім ходячки випали 5 злотих 1986 р., отже, пан Славута, таки, був за тим столиком _))) Тожбо, ранкова кава та до рибних справ !!!
А ще ранком був прикол... Дзвонить телехфон, я ще спав. Тітка каже, Александр, ко мне пришла ваша соседка снізу і гаваріть, шта ві ее заліваете ... В мене зпросоня одразу два питання... Чому вона прийшда до вас а не до мене, і шо то за саседка така в мене, бо я жию в своєму домі ??? Протежне мовчання, ізвініте ... _)))
- Работать, негры, работать! Солнце - высоко, зарплата - далеко! - Это не солнце, это луна .... - А похрен - работать, негры, работать!
Вітаю ! На вулиці спекотно , сонячно , вітере ледь ледь дмухає . Степан Срака (пошепки). От дє кайф ловлять!
Вітаю панство з рибним днем! Сонячно. Інколи аж занадто. Той предмет правильно ідентифікували як ніж пасічника. Так що ніяка то не чипіка. Чи, думаєте, все ж можна втюхати пану К. як раритетну чипіку для бою із-за рогу?
спека курва мать. от ти спеку дуже сильно полюбляєш то катай до мене та поклади плиточку, а я тобі кави заварю справжню або просто води холодної дам щоб спрагу залити.
Яка б спека не була , а все одно краще ніж холод . Вийдеш на вулицю о 20,00 і така благодать , а на морському узбережжі то й взагалі благодать весь день . Плитку я класти не можу бо немаю не такі роботи повноважень , отакоєавикажете . Он в шуботу буде ше спекотніше ніж сьогодні . Такшо давай не комизися , а клади плитку поки не так спекотно , або чекай аж до жовтня місяця .
і дихати курва мать нема чим. щоб ти сказився зі своєю спекою! як прохолодно то зайвий светр вдягнути можна або дровець зайвий раз підкинути а от коли спека то нічого недопомагає