це ж якщо їх на вила підняти та притопити, зникли та і зникли, хто кацапню шукатиме! то можна на гарну снарягу непогано піднятись та ще і напродати залишиться багато.
осьо панові юнкерсу риюсь в коробці,то є і плоскі якісь,на одній побачив напис з заду по ненашенському наче...подивлюсь ще вдень на всі...
Мясцовыя "павадыры" на тых дурнях бізнес робяць- паказваюць "сакрэтныя" месцы, дзе іх прадзед гадзячуга Напалеона бачыў за вялікія грошы, моладзь гузікі і ўсякі хлам па 1812 годзе ім за даляры впарiвае, зрэшты, мясцовыя, хто ля таго возера жывуць, гэтых прыдуркаў любят- яны ім за лета гадавы зароботок робяць
алеж ті кацапи усю екологію псують, річку перекопали та засмерділи своїми онучами усе. ще і курва мать так противно акають що руки чухаються мязи поскручувати їм щоб замовкли назавжди
Да не, да речцы iх не пускаюць, кажу ж- возера забрудаваннае выдзелілі, сказалі, што скарб менавіта там. Хто ж іх у прыстойнае месца пусціць?
оттт,якийсь дядько вшнипився в мою прягу на фіолєтовому яку я хочу купить і ти йому хоч кілок на голові теши,...одно перебиває мої ставки і все...
Дабранач, шановныя паны! Заутра (ан не-сёння ужо) зноу на працу у 5 гадзiн ранiцы вставаць... Ну ее к бесу, але грошы вельмi трэба
От дурн1,справжн1й скарб у нас у Карпатах заховано.По секрету скажу-коли турки 1з Хот1на в1дходили то у колодц1 золото та ср1бло кидали,а у одному сел1 у ставок золоту карету кинули.http://mino3a.livejournal.com/74066.html
вважаю що не одного мене тут цікавить, а де молодички та цицьки різнокольорові ???? там вони повинні товпами швендяти, ! Всіх з ранком, знов парить , доща не дочекався! пєрдолю до арбайтена! вже з двома відрами)))
Пан Руслан, так і скажыце, што жадаеце той нож выкупіць і мучыць вас страшная зайздрасць, што вы такі ні разу не паднялі. Добрай раніцы ўсім. Я ўжо працую. Сёння дзень будзе той яшчэ: усю ноч ліў дождж, а зараз сонца пячэ, перадаюць да + 30- будзе сапраўдная лазня ...