та троха нескладається пазл. бо тоді забирали до москалів чи на 25 років чи назавжди. вже точно не памятаю. тож це мігзробити тілько охвіцер але на який біс охвіцеру тії ґудзики тре якщо вони гарно пограбували пів європи. отакоєот
Якісь полк формувавсь під час війни, добровольці, рекрути, вольноопреділяющіеся. Не всі з них були забритими на 25 років. Були і мілкі землевласники, помещіки дворянчики. От вони і понатягували так званих посилок з фронту. А що тоді треба було? Бабі цвети дітям мороженное? Шмаття тягнули, посуд. Хто позаможніше гувернаннта з пленних щоб дітям французську тлумачив. Якось так.
та воно то так. яь теж добровольцем до наполеонівців записався б щоб кацапів пограбувати добряче та погуляти добряче там щоб ще і через триста років з острахом згадували про мене. я дуже добра людина)))))0
не якийсь а Котляревський формував: "Проект організації козачих полків уклав сенатор М. Миклашевський. До них зголошувалися козаки й селяни-кріпаки, щоб таким чином звільнитися з тяжкого соціального стану. Більшість ополченських полків сформовано на Полтавщині й Чернігівщині; козачих — також на Київщині й Поділлі (ці частини були під командуванням графа де-Вітте). Серед організаторів козачих полків на Полтавщині був і Іван Котляревський. Загальне число учасників усіх ополченських і козачих полків в Україні дійшло близько 60 000."
... зато нам не буде гірко та сутужно сприймати сітуйовину коли настане всесвітній капьєтссс , а ще ми будемо вештатись по теплим заграніцам аби льодовик нас не наздогнав . А от Вас льодовиковий піріуд зненацька накриє бо Ви будете вважати шо то просто прийшла чергова зима .
то аптєку зачинили бо тепер власник збирає Вам процентіки за ущерб від того шо Ви конським бінтом тещі чиряк на шиї полікували ?
Саня - чув шо в нас у воді знайшли якісь холєрні вібріони ? То мабуть і в рибі така гидота присутня - он десь з місяць тому люди рибою потруїлися ! Я тепер навіть в ашані рибу не купую .
, зато замерзнемо десь в екзотичних курортах під пальмами та з нігрітянками - а Ви в клуні , одягнені в кожух та з слоїком сала з огірками , ніякого романьтізьму ...
Шкада сахран падкачаў у той гвардыі ... знайшоў на Бярэзіне ... Два гады таму вада ў ёй моцна ўпала, так з камрадам ездзілі па водмелям прабівалі, ў раёне Барысава. У мяне пара грэнад зломаных, гузікі, ды па другой сусветнай жбонь розная, а камрад бляху рамяня французскую ў бадзёрым сахране падняў ...
зате я незмерзу як ви а пересиджу тії холоди у теплі та добрі а романтізьмом хлопчики займаються під час статевого визрівання. отакоєот
я такі звичайно дико вибачаюсь але з якого то біса війна 12 року атєчіствінайа? чи то звичай в кацапів такий що не війна то атєчіствінайа чи осла бадітільнайа?
А золото Наполеона було? Сплатіть відсотки - і спіть спокійно. Можна мені, у мене всього 50 %, не те що грабіжницькі 75 % у пана К.
http://www.shevkyivlib.org.ua/derzh...amy-istorii-vitchiznyana-viyna-1812-roku.html але не толькi у маскалеi, як я пабачу
За золатам маскалі з Масквы і Піцера кожнае лета натоўпамі пруцца. Мясцовыя ім распавядаюць казку пра золата Напалеона, якое ён у бочках ў возеры пад Барысавам ўтапіў. Так тыя дурні хіба што падводную лодку не прывозілі: вадалазы - аматары, дайверы, прыдуркі з магнітамі ... Улетку ля возера ня встать- ўсе скарбашукальнікамі маскальскім забіта. Мясцовыя глумятся- па восені і зімой ўсякі шмурдяк і хлам ў тое возера кідаюць, а летам угарают, глядзяць як заезджыя "археолагі" гэтую жбонь дастаюць ... Пра тое возера і перадач на іх ТВ наздымалі плойму ... Але беларусы там не шукаюць