нажаль вже немає в мене його давненько,подарив товаришеві...там на ньомі помойому 16 було,а з заду париж і ше шось дрібно пописано...якщо Вас цікавлять справді гудзички всякі,то пориюсь там в клуні свої і подарую...так як зновуж не моя тема,так як і лямпи
ну то а через центр України не йшов же,а гудзика загубив,хоча дійсно може буть,-прапрапрдід відірвав як трохвею
як то? ще і як тусили. що правда років на сто пізніше, але вшистко єдно були вони в нас, троха південіше щоправда десь у районі одеси але ж були. отакоєот
тоді тре буде оголосити надзвичайний стан та катастрофу всесвітнього маштабу то ти засереш геть усе. хоч би до мене надійшло, але сморід дійде точно тож тре протигази діставати. але я казав про розрахунок за будівництво, вони їдуть та тицяють потроху грошів а ти біжиш за автівкою.
Тількишо п,яна тьолка зустріла нашу бригаду словами - склільки можна бл..дь вас пі..расів ждать!!! Далі одне пі пі пі. Я , як порядна людина ій сказав, що вона виражається нецензурно, це неподобає жінці і т д і тп. ) Короче закінчилося поліцією, розборками з дружками і т д. Тому попереджаю, якщо в соцмеркжі з,явиться відео, де я обіцяю одні людині вибить зуби і ві...издить то не я.
То е так, але гудзики вже були інші. Он в камрада з Білорусі, на підборці е один француз, гвардія Наполеона.
так наполеонівці ж через нього що туди що назад пхались. оно під шмоленськом десь скарби приховали. до речі шмоленськ то є окуповане кацапами місто. отакоєот
Щось колись було схоже,пам'ятаю що на пуговиці були присутні дві блискавки,була знайдена на голендерських колоніях.