а так як я найшов колись французсього гудзика на грядці і думю,-одкуда він тут взявся,...напольйон наче і не був в нас
Вітаю панство! Усіх зі святом! Ностальгуєте за гарними бинтами та ковбасою по 2.20? Дома не був. Бо приїхав товариш з довгого відрядження, а я йому релакс обіцяв, без горілки. Він давно на коп хотів, то їздили на учбово-тренувальне місце поряд з містом. Побродили, поговорили, попили кави. Знахідок помітних не було: післяреформа, 5 пфенігів 1925 року та всякі дрібниці. Людина щаслива, і я відпочив. Вибачте, не зрозумів. Кого "подьовбать"? Черешню чи жінку?
вже живіт болить)) ну хто ж так про жінку каже? звісно довбали черешню)) а от те дійство назвав би якось красивіше))
теж саме. десь о шостій годині так гарно затягло, стало прохолодно. і ось він, розпочався. але поляпало так що краплі небули варті тої уваги та очикування. три хвилини і всьо. і вже ось знов сонечко і знову паре. отакоєот
зараз на терасі харашо, прохолодно, дивлюсь на горизонті з,являються нові кучеряві хмари! десь з Дніпра тяне, може натягне!
Доброго вечіра, гудзик з лівреї лакея. Судя по голові бичка, дворянський рід або Молдови, або Валахії, або як вірно відповів пан Руслан Румунії. З ліврейками не геть обізнаний, полистав трохи свої книжки схожіх декілька але такого ніц не знайшов.
З вечіром будете здорові. Сухо спекотно, води у річці все меньше. Мав гемор сьогодні пробив ската на бусі. За бортом +29.
Нє,не трахвей.Хранчузи спочатку Польшу до рук прибрали ,Наплюєон паню Валєвську заграв,то на Моцкву посунув через Літву та теперішню Бяларусь.