а саме краще 12 кулібер і дріб №9-один бах і багато результатів.і ще одне скажу,-ворона якось бачить коли лушня заряжена,-тікає,а коли не зарядив і лякаю шо наче цілюсь,то сидить сміється
Вiтаю усiх! А я все с гузікамі пешчуся ... Вось ужо што атрымалася ... Па ўсіх памятаю, чые, акрамя адной, вось гэтай, на фота знiзу.. Ніхто не сустракаў такую? Дзесьці я запісваў, чыя яна ... Не магу ўспомніць-нідзе)))) Учора на балконе у пакеце яшчэ жменю тых гузікаў нашол- отмокают ляжаць. Почищу- дадам сюды. Гансовскiх гузікаў дзесьці на чалавек 10 ёсць
оце вірно. довавйте усі ґудзики до купи. потім обережно звертаєте тую ганчірку з ґудзиками і як їхатимете до Києва то беріть з собою а там вже надішлете поштою панові Юнкерсу. отакоєот
Сало поїдать в таку погоду вважається поганим тоном,а от час від часу витягувати слоїка з малиново-вишневим кампотом з холодильника,та перевірять чи ніхто не надпив,та ставити рисочку маркером,в самий раз
гріх сала не їсти! бо сало і віід спеки рятує і від суму та і від усіх інших напастей. а узвар холодний то гарно але холодне пиво ліпше.
Та шо там мене годувати ? Он щойно (вже 3 прийом їжі) ізїв омлету із 3 яйок + трохи пюре картопляного , та каклєтку і салатика з капусти і огірків . На коп шось не хочеться , спека та і поля засіяні . Он в понеділок навіть снилося шо ходжу із приладом , сигнал , копаю , а там глечик глиняний повен манеТТо . Почав я ті манетто терти від бруду , а то 5 та 10 рубльовики із такими орлами як у Олександра 1 .
працюємо, де ще? пілся обід таке затягнуло, ну зраділи, а хрена, мімо каси прошло! але може знов в ночі попісяє. на буд.майд. знайшли дві дебелі черешні, (чорна та жовточервона) Вчора жінка замовника запросила подьовбать її) назбирав у капелюха , а сьо я вже як положено із відром припхав, заліз на макушку а там обсипано, вона вже гніть почала. от я душу відвів! завтра два відра візьму))
На місці братанів тих бєзнєвінно убієнних колегою птічєк домовився би з бобрами, щоб об ту черешню зуби погострили, з дятлами теж "перетер" би, щоб з ранку до ночі хробаків дзьобали у віконних рамках того стрільця та ще щось придумав би разом з осами і прочіїми насєкомими. Ну, щоб людина не сумувала в очікуванні дозрівання ягід.
жарко в нас,в день хотів піти на пляж...думаю-підлагодю свою жигулю,як заліз в гаражі під неї в яму,а там не так як на дворі,а як в льоху...обшім так і прокрутив гайки пів дня в гарному прохолодному місці
Вітаю товариство. Їхав з Запоріжжя до Дніпра та збирав дощик по крапелиночкі і таки назбирав. Ллє як з відра з півгодини , гримить , градус впав з 40 до 24 . Відправляю далі на Жовті Води може й до ляксандрії дійде, якщо через дірки в лантусі не витече.