до речі що до санітарної сумки, верніш її наповнення. оті бинти що там йдуть та вата набагато ліпшої якості ніж сучасні. полотно бинта більш щільніше тобто його піде менше на бинтування ніж сучасного і рана буде ліпше замотана.
Аааа !!! Таки Ви теж повірили шо вже скоро зима !?!? Коньєтс свєта , да ?!?! А казали шо ми з Беком панікери - он Бек утік таки в теплі краї як і обюіцяв .
Щодо "йоду", та "зеленки" ТИЦЬ (на власній шкурці перевірив) Ото озвіріли, не дадуть спатки! Все інше - бинти, крововстановлюючі, та інше - від можливостей по копійці.
зима завши приходе після осені а осінь після літа. а вже майже минув один літній місяць. і так дійсно. ви з Беком два панікйора. отакоєот
Фігня тії бинти,є аптечки які йдуть в бусах з Європи,ото є хороша якість,там і бинти,лейкопластир,та ще багато що хорошого.
і іще що до бинтів. тре вкинути два, три таких бинта. це еластичний самоклеючій. можна використовувати як і еластичний і щоб закрипляти повязку. можна купити у вєтаптеці, принаймні я купляв в нас у ветаптеці, але тілько в одній на усе місто. зара вона зачинена.
Хлопці ,ті всі вітрячки,до дупи кротам і шпакам,перевірено власним досвідом.Від шпака тіко воздушка,і в чому факт ,якщо ворону підстрелиш і підвісиш,більше ворон на черешні не буде,вони є дуже розумні.А шапкам нічого не срашно,мій колега за сезон 76 шт. на черешнях підстрелив і шо,клюють далі хоч би що.Цікаво було спостерігати за сорокою,як тіко дуло з вікна вилазило,то та птаха відразу такий лемент причиняла що капець,всі пташки втікали,тіко ті дурні шпаки лізли на черешню. п.с. а від кротів є така хімія,кропиш газон під час дощу,щоб та хімія в землю ввійшла,всі хробаки та личинки дохнуть,кротам спорчена їжа не кошерна,вони й дуть до сусіда і ваша поблема стала проблемою сусіда!
Всіх з Днем Конституції,як порядн.громадянин маю право на вільне пересування через митні кордони ,чим і сьогодні скористаюсь.надіюсь на кордоні компи і програми захищені,бо вчора була повна Жо...по всіх банках і держ.установах.Нас знову атакували,як завжди підло і підступно...
з ранком шановні! вночі таки розбудив міцний та гучний грім, блискавки, та трохи попісяло! я вже на пєдалях! а Всім гарного настрою!!! Еврей везет попугая в Израиль из СССР. Ему таможенник говорит: — Гражданин! Живых птиц через границу провозить нельзя. Можно только тушкой или чучелом. Еврей задумался. Попугай орет ему: — Абрам! Хошь тушкой, хошь чучелом — но вывози! — Роза Моисеевна, вы не против поужинать вместе? — С удовольствием, Наум Лазаревич! — Тогда у вас ровно в восемь.
Добраi всем ранiцы! Ну што вы там? Адпачываеце? А я з 7.30 ўжо працую! Ну нічога, будзе і на маёй вуліцы свята: у нас 3 ліпеня свята, 3 дні адпачну: субота, нядзеля і панядзелак. А ў аўторак з раніцы буду рухаць у той гребаный Смаленск, камандзіроўка пачнецца ... Усіх са святам і добрага дня!
В7 доброго ранку !!! На дворі знов спека, вчора ввечорі гайнули з комерадами на п полювання. Доки перевдягались, комарі ледь не зжерли -))). Вода каламутна, але тепла ! По рибі в мене було не дуже, але один з комрадів, таки вполював гарного коропа на 8 кіл ! Отже, ранкова кава та до маленько п'ятничних та хфілосохських справ !!!
Вітаю ! На вулиці хмарно з проясненнями , сонечко припікає , легкий вітер . Хароші ті аптечки , бачив в одного товариша який купив бус в Германії , а не в наших перекупів які все шо тіки можна забрати чи відкрутити то заберуть собі . Та звичайна аптечка : там купа бинтів , пластирі , жгут , шо ше було не пам'ятаю , і все це у пластиковому кейсі .
плястіковий чуймайданчик то добре. в мене теж у плястіковому чуйманданчикує аптечка від мериканського корпусу мира, верніш то що залишилось після трьох років користування. то плястири дійсно непогані, бинтів небуло, жменя пігулок була ну і наші лікі теж. але саме цікавещо там сюрчок був десь як пачка циганок але неправільної форми. нащо він там так і незрозуміли а в Катрі забули спитати коли вона відїзждала
вітаю панство. на дворі спека хоч в ночі десь делеченько і блимало добряче але дощу так і не дочекались(((((