Я й так нікому не потрібен , бо маю ще більший дефект ніж відсутність чоловічого причандала (дівка причандала може ебонітовим буєм замінити ) - не має в мене грошей , а точніше немає в мене бажання тратити гроші на дівок .
А як він тих кротів лякає ? Кріт під землею , а та торохтілка назовні та ше й на патичку насаджана . Я думав мо то так шпаків лякають . Бо в моїх краях шпак зараз найбільший шкідник , а раніше камуняки тим шпакам шпаківні робили - одна біда від тих камуняк .
бо ти скнара! і тобі на старість ніхто склянку води не принесе бо небуде кому. хіба що мене всиновити можеш та переписати усе рухоме та нерухоме майно, то я тебе догляну хоч ти і молодший за мене
Привіт , як навчання ? Давно щось ти не заходиш . Шо ти шукаєш , аптеку в центрі , чи аптечку в розумінні підсумка ?
бо йде вібрація у почві і кроти нерозуміють через що те та від жаху всераються та потім задихаються від того смороду.
Ні,щось у вас арифметика неправильна,за такую тєжку працю з вас всього навсього процентик клюні який я надав раніш,а довідку надасть пан Алекс чи Похабич,теж послуга платна,але всі будуть знать про те що пан К. чеснєйший чоловік
Так я скнара і мені харашо , бо я витрачаю на себе і на батьків , а не на чужих дівок . От одружишся і шо жінка це рідня ? На мою думку батько , мати , брати , сестри більша рідня ніж жінка , бо жінок може бути бозна скільки , а родина одна . Якшо доживу до старості ( в чому я сумніваюся ) то піду в будинок престарілих , в нас будинок престарілих розташований в мальовничому куточку на пагорбі яру прям на березі річки Вись , в районі де я родився і де пройшло моє дитинство і юність ( зара мешкаю в іншому районі міста ) , та і цвинтар поруч із тим домом старості .
Оце так . Бідні звірєтка ті кроти , шо їх так лякають . Чим можна шпаків так налякати ( денаміт чи ЗУ-23-2 не пропонувати ) щоб вони всералися і не летали на фруктові дерева . Вже падли із шпаками навіть зелені горіхи довбуть - шляк би їх трафив тіх шпаків і камуністів які їх роплодили .
Ну якщо день котофея,то даю об'яву,безвоздмєзно продам бенгальського котяру навіть з паспортом,повідком,нашийником,та лотком для нужди,самовивіз,морду можу сфотать завтра
я не буду розголошувати усього але мушу зауважити що пан Алекс не дуже чесна людина тож і довідки він видає недуже правдиві. що до реббе так той взагалі бреше на кожному кроці. так що ваша оборутка ні до чого доброго вас недоведе. тож погоджуйтесь на мої умови і буде вам хАрашо і красіво. отакоєот
ти цей. швидше переписуй усе на мене а я тобі тоді недам до жити до того часу що ти до приюту трапиш. гарантую
Спочатку познімайте ті старі шпаківні. Так би мовити, декомунізуйте безкоштовні шпачачі "квартири", а там буде видно, куди ті "бомжі" почнуть мігрувати в пошуках дармового житла.
знайди старий конденсатор, розбери його та отую фольгу розматай та поріж на смужки десь сантиметрів по 50-60 і нитками прив'яжи до гілок щоб вони теліпались. слабенький вітерець вони починають житатись та шелестіти та блимати сонячними зайчиками і цим птахи відлякуються. перевірено власним досвідом. я так від черешень відгонив не тілько шпаків але і ворон. тілько конденсатори бувають двох видів з тонкою фольгою і з товстою то тре та що цупкіша але взнати то можна тілько коли вскриєш конденсатора.
То батько крота так відлякує,але воно мало допомагає . Так,то пляшка від вітру крутиться і торохкотить
Мо фольга і допоможе , бо чіпляли всілякі кульки , ганчірки - то шпакам то все по цимбалам . Та я вже якось сам , на тебе препиши , це те саме шо з циганами зв'язатися .
ну тобі мать видніше як там з циганами. але я тобі гарантую безпеку та примноження статків та опікування тобою коли ти станеш стареньким
А от тут Ви помиляетесь)))) Військомату дуже потрібні)), Податкові теж, А за Службу Божу я вже взагалі мовчу))) Так що радійте Ви потрібні як ніколи нашому суспільству.
Вітаю панство із зовсім маленькою п"ятницею! І хто це каже? Часом не людина, котра не далі як сьогодні влаштувала кібератаку на Нову Пошту, і виставила її на шекелі?
Навчання нормально. Нині сесія, тоді відпустка і КМБ в серпні. Шукаю аптечку. Начальник сьогодні викликав до себе, каже: - Ну, ось він і настав - апогей вашої військової, не побоюся цього слова, служби! Студент ви відмінний, і тільки вам я можу довірити цю складну, але почесну місію! Скажіть, ви вже наповнились усією відповідальністю моменту? - По самі брови, товаришу старший лейтенант! А завданням виявилось знайти нормальну аптечку на всю групу(взвод), щоб у ній могло поміститися все оте приладдя Підсумки всі якісь маленькі, і здебільшого індивідуальні, тож не те