Вітаю панство! Часу писати майже нема,сюди ще уривками напочитати заглядаю. Вітаю окремо п.Ріббентропа!Знов є нагода потренуватись в швидкому читанню по білоруськи.
Ви все в своєму репертуарі. Чого ж таке не розказували,та не копали,як тепличку з крадених вікон робили? А все на крижі жалілись? Теща не дозволяла?
Бачив вашу тему у реставрації. Нагадайте мені завтра,подивлюсь у "довгому ящику".Здається що є такий убитий та ломаний.Але пару фрагментов на ручці залишилось.Не знаю,шкіра чи бакеліт.Можу вислати,а Ви порівняєте з своєю.Якщо ідентичне,буде матеріал на експеременти.
Дякую. Непогано було б фото. Бо здається я вже "насобачився" на око розрізняти шкіру і ебоніт (вчора навіть поспорив в одній темі з поляками - один проти трьох, і виграв).
в мене вікна не крадені. бо я дуже чесна людина. і в мене вже давно огірочки та помидорчики свої.отакоєот
Ой пробачте,не так сформулював. Запозичені вночі,на вічне віддавання! Осьдесьщосьтипутого. Але від цього спосіб їх придбання не міняється. Чи не так пане софісте?
вікна мійняли на плястікові а деревянні вивиозили на смітник. а для держустанов це клопіт бо те винайняти автівку, вантажників та оформити та заплатити за все з власної кишені бо так швидше ніж через бухгалтерію, потім то гроші вернуть колись може. отже дуже великий клопіт. отже кинули клич по знайомим мо кому треба. і я та і не один я відгукнувся на те. і що ми маємо? а маємо ми буже багато добрих справ. бо сміття, тобто старі вікна вивезені за свій кошт, теплиці збудовані і виробляють дуже корисні овочі та іншу городину, екологія не засмічена скалками битого скла. усі задоволені. отакоєот. а ви кажете
Не панікуйте,най буде по вашому. А ми не розкажем нікому. Ця таємна історія лишеться і "Блуднях",оповита легендою та містикою,як держава безкоштовно щось подарувала.
та можете не вірити, мені якось байдуже вірите ви чи ні бо правда залишиться правдою незважаючи на те віре в це хтось чи ні.
так само. через мою доброту та хазяйновитись! взагалі то ви мені нагадуєте отого слідчого х ОБХСС який допит проводив звідки отая волга узялась
Тут тре довести,що Ви чеснейша людина,щоб не було білих плям в вашій біографії,та довести що не маєте нетрудових доходів,так що можу допомогти за невеличкий відсоточок,наприклад 49.99%
та не світлину терти а руків'я. чи ви ніколи не стикались з ебонітом? в нас на початку 80тих пошесть пішла. робили ебонітові діски та терли себе в усіх місцях де болить, допомогало від всього. а які ті диски дефіцитні були нема що і казати. продавали, а верніш діставали за грубі гроші. звісно що робили їх на виробництвах але тримали те у страшеній таємниці щоб не втратити гешефт.)))))))))))